Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sörgärdsgatan 26B, Centralt, Strängnäs
Typ
Bostadsrätt
KVM
75.5 kvm
Avgift
3 962 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3:a med balkong i sydvästläge!

Stilren 3:a i centralt läge med balkong i sydvästläge! Charmigt vardagsrum med fönster i två väderstreck, helkaklat badrum och fräscht kök. Mycket centralt läge med några få minuters promenadavstånd till både centrum och resecentrum. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Välkomnande entréhall leder vidare in till kök & vardagsrum. Modernt och ljust kök med vita skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Generösa bänkytor. Induktionshäll, fläkt, kyl och frys i fullstorlek, diskmaskin. Inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro.

Charmigt vardagsrum inrett med laminatgolv, ljusa väggar och fönster i 2 väderstreck. Rymlig balkong i sydvästläge. Vardagsrummet är möblerbart med både matgrupp och soffgrupp. Elegant inbyggd bokhylla.

Lägenheten erbjuder 2 trevliga sovrum. Stort Master bedroom inrett med heltäckningsmatta och inbyggd garderob. Sovrummet är möblerbart med dubbelsäng. Lägenhetens andra sovrum används i dagsläget som walk-in closet men kan enkelt omvandlas till sovrum. Fönster i två väderstreck skapar härligt ljusinsläpp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 095 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

75.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Sörgärdsgatan 26B

Ort

Strängnäs

Kommun

Strängnäs

Lägenhetsnummer BRF

0013

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Bokbindaren

Organisationsnummer

719500-0174

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 962 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Avgift: 3762 kr/månad.
Tillägg fiber: 200 kr/månad.

Andelstal

8,33420

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

600 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

700 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy