Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Förrådsvägen 22, Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
28 kvm
Avgift
1 861 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyligen producerad etta med underbar balkong

Här erbjuds en stilren och optimalt planerad hörnlägenhet med ett ljusinsläpp från två olika väderstreck som sätter prägeln på bostaden. Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, plats för soffgrupp och plats för ett mindre bord.

I hjärtat av Centrala Huddinge bor du mycket centralt, attraktivt och trevligt med närhet till bland annat förskola, butiker, bra kommunikationer, restauranger och matbutik. Huddinge centrum ligger ett stenkast från lägenheten, badsjöar en cykeltur bort och natur och fritid ligger en kort bilresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Rumsbeskrivning

Allrum

Detta ljusa, öppna och välplanerade rum har vackert ljusinsläpp, lättmöblerade ytor, stora fönster och mycket dagsljus. Ett allrum med ljusa väggar och ljust golv. I anslutning till rummet når man bostadens underbara balkong

Balkong

I vardagsrummet finner du en stor och underbar balkong om 11 kvm med lättmöblerade ytor, plats för soffgrupp och plats för ett mindre bord. Här har du fin utsikt mot gatan och takåsarna.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Stadgar Planritning Energideklaration

Allmän information

Pris

1 895 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

28 kvm

Gatuadress

Förrådsvägen 22

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer

1301

Våningsplan

4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Moroten i Sjödalen

Organisationsnummer

769629-8749

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Moroten är ett lamellhus med fem våningar samt ett punkthus med sju våningar. Kvadratsmarta bostäder där alla lägenheter har en balkong eller uteplats med odlingslåda. Brf Moroten ligger utmed Förrådsvägen med närhet till både pendeltåg och buss. Kvarteret får en grön och ljus innergård. Här bor du på naturskönt läge intill Huddinge Centrum med närhet till både service och bra kommunikationer.

Parkering
Föreningen har 36 st parkeringsplatser i garage under fastigheten. 955:-/mån

Hushållsel:
Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia och elskåp är placerat i lägenheten. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare.

Gemensamma utrymmen:
Cykelrum, rullstolsförråd och sophantering genom underjordiska behållare på gården samt sorteringsrum.

Förråd:
Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Ett extra förråd är möjligt att hyra vid behov. Kontakta styrelsen för mer information.

Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 87 kronor i månaden för tv, bredband och telefoni, genom ComHem. (2017-09-19)

Ekonomi:
Tilläggsförsäkring för bostadsrätt ingår när du köper en bostadsrätt av Ikanobosad. Förutom en hemförsäkring krävs denna tilläggsförsäkring när du bor i bostadsrätt. Det är bostadsrättsföreningen som tecknar tilläggsförsäkringen så du behöver inte teckna den.

Överlåtelseavgiften står köparen för, ca 1 138 kr. Pantsättningsavgift ca 455 kr.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glas

ÖVRIGA BYGGNADER
Varje lägenhet har ett förråd på vinden eller källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek.

Cykeln kan parkeras i cykelrum.

I huset finns rullstolsrum.

Med anslutning till gården finns sopkärl för hushållssopor.

Föreningen har en stor gemensam innergård med gott om sittplatser.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 91

Antal lägenheter

91

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 861 SEK/månad. I avgiften ingår TV, bredband, telefoni, värme, vatten, förråd och bostadsrättstillägg.

Avgiftsförändringar

Årlig höjning

Andelstal

0,0076500

Andel av månadsavgift

0,77649

Kommentar

Obligatoriskt tillägg om 87 kr för Tv, Bredband och telefoni.

Överlåtelseavgift

1 138 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

455 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 36 st parkeringsplatser i garage under fastigheten.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Central placerad lägenhet med närhet till natur och fritid, skola, gym, matbutiker. Kommunikationer som tar er till Stockholm C på 15 minuter. 5 minuters gång till pendeltåg och buss.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy