Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Engelbrektsgatan 27, Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
87.5 kvm
Avgift
4 946 SEK / mån
Rum
4 rum

Citynära markplansfyra!

Äntligen kan vi erbjuda ett bekymmersfritt och representativt boende mitt i stan. Här bor man med ett ostört läge på första våningen med en fantastiskt härlig uteplats att tillgå. Med detta citynära läge erbjuds ett boende på 87,5 kvm fördelat på fyra rum och kök. Uteplatsen är belägen med ett soligt läge mot föreningens innergård med härlig gemenskap.

Varmt välkommen till en bostad som präglas av trivselkänsla med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående fräscha ytskikt, fullutrustat renoverat kök och bra förvaringsmöjligheter. Fönster i två väderstreck skapar förutom härliga ljusinsläpp en mycket trivsam atmosfär. Det renoverade köket går i stilrent vitt med fin bänkskiva i marmor. Köket bjuder in till matlagning med gott om arbetsyta och plats för en hel del förvaring. Med ett öppet läge mot vardagsrummet och den härliga uteplatsen finns här gott om ytor för familjen eller dina gäster att vistas på. Uteplatsen är belägen mot den härliga, lugna innergården där eftermiddags- och kvällssolen når fram under sommaren. Vardagsrummet är rymligt med plats för soffgrupp och tv-möbel. Med direkt access till uteplatsen ges möjlighet att enkelt njuta av kvällarna på altanen. Förutom de stora sociala utrymmena erbjuder bostaden tre rymliga sovrum, en välkomnande hall, en gästtoalett och ett badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare.

Bostaden tillhör föreningen Brf Hertig Karl som bildades 2007 och består idag av totalt 40 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård. Ett stort källarförråd följer med denna lägenhet.

Vasastaden är en populär och lugn stadsdel som erbjuder närhet till bra restauranger, en välsorterad matbutik, frisör samt gym i området. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med cirka 5 minuters promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Det digitala prospektet hittar du här: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1042213

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy