Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 225 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Kansligränd 20, Kvarnbergsplan, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
49 kvm
Avgift
2 958 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren & nyproducerad tvåa vid Kvarnbergsplan

Bra planerad tvåa om 49 kvm på 7 trappor. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt bra förvaring med garderober. Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar med tvättmaskin.

Bostaden är belägen vid Kvarnbergsplan med närhet till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Bara 100 meter från bostaden når ni Huddinges Simhall med tillhörande gym och sporthall. I Huddinge Centrum finns goda kommunikationer som tar er till city på ynka 15 minuter. Nattbuss stannar runt husknuten.

Sammanfattningsvis ett stilrent boende som genomsyras av praktiska lösningar och genomgående fint skick. Ett boende att bara ställa in möblerna i! Här får ni en låg månadsavgift som inkluderar värme, kallvatten, bredband och kabel-tv.

Rumsbeskrivning

- HALL -
Trevlig hall med förvaring via garderob samt plats för ytterkläder och skor.

- SOVRUM -
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring med fyra stycken garderober.

- BADRUM -
Fräscht helkaklat badrum med WC, dusch, handfat, tvättmaskin. Svart klinkergolv och vita kaklade väggar (blankt).

- VARDAGSRUM -
Luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel samt större matbord. Bra ljusinsläpp. Öppet mellan kök och vardagsrum.

- KÖK -
Modernt kök från Marbodal med ljusa luckor. Utrustning med spis med keramikhäll, diskho, kyl/frys. Mörkgrå bänkskiva med kakel "kustgranit" ovanför. Det är förberett för diskmaskin.

Hela bostaden har genomgående ekparkett samt genomgående vita målade väggar.

Loftbalkonger. Dessa tillhör inte lägenheten.

Dokument (pdf)

Planlösning Årsredovisning Stadgar Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 225 000 SEK (Accepterat pris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

49 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kansligränd 20

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

4-1703

Våningsplan

8 av 10

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sågbäcken

Organisationsnummer

769622-2640

Allmän information

BRF SÅGBÄCKEN
Bostadsföreningen består av 3 st 5-våningshus och 1 st 10-våningshus med 171 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Energisnåla och välplanerade lägenheter i Svanenmärkta byggnader. Bostäderna är fördelade i 5 st huskroppar som binds samman med entrébalkonger/loftgångar.

Brf Sågbäcken, med fastighetsbeteckning Kansliet 4, är belägen på Kansligränd 2, 16, 18 och 20 i Huddinge. Tomtarealen är 9 143 kvm, bostadsarean är 7 437 kvm och lokalyta 640 kvm. Lägenheternas storlek är fördelat enligt följande: 1 rok (53 st), 2 rok (80 st), 3 rok (33 st) samt 4 rok (5 st). Föreningen har en lokal som hyrs ut till till en förskola tillsvidare

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
- Juridisk person accepteras ej.
- Delat ägande mellan barn och föräldrar godkänns.
- Äkta förening som äger marken.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

I avgiften ingår Telia Triple Play med bredband (1000/1000) och TV (basutbud).

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd till lägenheten. Även ett cykelförråd samt barnvagnsrum finns att tillgå.

Utförda renoveringar

2021: Föreningens innergård rustades upp. För att få en härlig trädgård som blomstrar och bidrar till medlemmars trivsel har styrelsen anlitat en trädgårdsarkitekt för bästa resultat.

2020: slutfördes installationen av 10 st elladdstolpar på parkeringen och föreningen fick halv investeringen finansierad av bidrag från Naturvårdsverket.
Spolning av stammar (för att undvika översvämningar)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 171
Antal lokaler: 1

Fyra separata hus för lägenhetsförråd, cyklar, barnvagnar och återvinning.

Antal lägenheter

171

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 958 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, kallvatten, internet och kabel-tv. Telia Triple Play med bredband (100/10), TV och IP-telefoni.
(Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten)

Avgiftsförändringar

Framtida avgiftsändringar (gäller inte tillägg) - är idag inte känt.

Andelstal kommentar

Andelstal %:
0,58830%
Årsavgift andel %:
0,64%

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Föreningen har tillgång till 84 parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna. Av dessa parkeringsplatser är 6 stycken tilldelade förskolan. Parkering utan elstolpe kostar 400 kr/mån. Separat kö tillämpas.

Beskrivning

Övrigt

BRF SÅGBÄCKEN
Bostadsföreningen består av 3 st 5-våningshus och 1 st 10-våningshus med 171 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Fastigheten kommer att innehas med äganderätt. Energisnåla och välplanerade lägenheter. Bostäderna är fördelade i 5 st huskroppar som binds samman med entrébalkonger/loftgångar. Dessa tillhör inte lägenheten.

Föreningen har idag ingen oplanerad avgifthöjning/sänkning.

Inom promenadavstånd så finner man Huddinge centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (restid 15 minuter) som Södertälje (restid 28 minuter).

I Huddinge centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Här kan du botanisera i mindre specialbutiker såväl som de större klädkedjorna och matbutikerna. Huddinge centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen ligger i direkt anslutning till centrum.

I anslutning till lägenheten finner ni även Huddinge simhall med gym och simbassäng. Matbutik, pizzeria samt thai restaurang. Bussar mot Huddinge och Stuvsta finns utanför dörren. Även nattbussen stannar i Kvarnbergsplan.

Inga planerade avgiftsförändringar enligt uppgift från föreningen.

Nuvarande ägare förvärvade lägenheten 2017-01-25
Lägenheten är idag uthyrd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy