Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Dolomitvägen 34, Lundby, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
66 kvm
Avgift
3 134 SEK / mån
Rum
2 rum

Rymlig tvåa med generös uteplats!

Snart presenterar vi denna genomgående bostad med stora rum och goda förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet når ni den härliga uteplatsen!

Här bor ni på markplan med en trevlig uteplats mot grönområde. Gediget kök med ordentlig arbetsyta och plats för matgrupp, ett stort vardagsrum med utgång till uteplatsen, sovrum, stort badrum med plats tvättmaskin, klädkammare och förråd. Sammantaget en mycket trevlig bostad i ett lugnt och populärt område!

I Lundby bor ni med närhet till trevliga grönområden, promenadstråk, cykelleder in till city, matbutiker, restauranger, bensinstation och systembolaget i Eurostop. Brf Tåget är en välskött och stabil förening med god ekonomi. Föreningen har bland annat en stor samlingslokal, övernattningsrum, 6 st tvättstugor, miljöhus, bastu, hobbyrum och motionsrum. Parkeringsplats och garage finns samt möjlighet att hyra extra förråd.


Välkommen med din intresseanmälan redan nu!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

66 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Dolomitvägen 34

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Lägenhetsnummer BRF

7-2525-1-126-6

Våningsplan

1 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB brf Tåget i Örebro

Organisationsnummer

775000-1062

Allmän information

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

KONTAKT
Gunnar Green
+4619200686

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Byggår 1973-74, renoveringar 1992-93, omläggning av tak 1995,
2004-2005 Nybyggnation av "Dolomiten", samlingslokal, övernattningsrum, vicevärdsexpedition, tvättstugor.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 232

Antal lägenheter

232

Ekonomi

Månadsavgift

3 134 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg

Andelstal insats

0,41302

Andel av månadsavgift

0,41654

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy