Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vattenledningsvägen 71, Midsommarkransen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
39.5 kvm
Avgift
1 576 SEK / mån
Rum
2 rum

2:a med balkong mot lummig innergård i soligt läge!

Här bor du med Midsommarkransens bästa läge precis invid Svandammsparken. Dessutom i en av kransens absolut bästa föreningar. Det är en mycket omtyckt förening som är skuldfri och har låga avgifter, även avgiftsfri månad har förekommit. Även bredband ingår i månadsavgiften! På Vattenledningsvägen har du ett lugnt läge med närhet till allt vad området har att erbjuda. Det upplever du redan när du kliver ut från husets port och har härliga Svandammsparken mitt emot huset.

Lägenheten är mycket ljus och yteffektiv 2;a om ca 39,5 kvm med insynsskyddat läge och vacker utsikt mot grönskande innergård. Väl tilltaget vardagsrum, sovrum med plats för en 1,40 m säng samt rymligt kök med matplats för 2-4 personer. Tvättmaskin och badkar finns. Balkongen är belägen mot den lummiga innergården med soligt söderläge. Här kan du njuta av solen och fågelkvitter redan till morgonkaffet!

Välskött och skuldfri förening som dessutom har en hyresrätt kvar (dolt kapital). Generösa gemensamma utrymmen så som relaxrum med jacuzzi och bastu, gemensam festlokal, samt mysig och grönskande innergård. Här finns också en fullutrustad och mycket uppskattad snickarverkstad/hobbyrum om ca 40 kvm där du kan pyssla med dina projekt ohämmat.

Precis i närheten av bostaden ligger förutom mysiga parken, Midsommarkransens centrum med matbutiker, Tellus bio, gym, flertalet restauranger/caféer och kommunikationer. Här bor man intill flera välrenommerade restauranger, såsom populära Svenska Sushiköket, Pita i Parken, Tegelbruket Bistro. Gå och köp morgonens färska bröd från Gunnel och Ruth bageri eller ät bruch på Scandwish. Här bor du verkligen i ett levande kvarter! Kommunikationerna i området är dessutom mycket bra med tunnelbanans röda linje en kort promenad bort som på bara någon minut tar dig till närliggande Liljeholmen och Södermalm. På både cykel- och gångavstånd når man även mysiga och populära Vinterviken med trevligt trädgårdscafé och en avkopplande miljö. Denna lummiga småstad strax utanför tullarna erbjuder även flertalet promenadstråk för perfekta joggingturer, långpromenader och badklippor längs med Mälarens vatten. Hoppa på cykeln och du är innanför tullarna på livfulla Södermalm inom 10 minuter.

Här får du en perfekt kombination av lugnet i bostaden medan du en kort resa bort når storstadens liv och puls. Missa inte denna pärla!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy