Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Johan iii:s väg 15C, Vadstena
Typ
Bostadsrätt
KVM
66.5 kvm
Avgift
4 871 SEK / mån
Rum
2 rum

Sjönära läge - Två rum och kök med stor balkong och hiss

Här välkomnas du till en ljus och välplanerad lägenhet högst upp i hus med hiss. En modern tvårummare med bland annat fin utsikt, stor balkong och mycket ljusinsläpp. Planlösningen erbjuder ett luftigt välplanerat vardagsrum med utgång till balkong, praktiskt fullutrustat kök med matplats, sovrum, rymlig hall med garderober samt ett helkakalt duschrum där det även finns tvättmaskin och torktumlare. Parkettgolv i samtliga rum förutom i duschrum och hall där det är klinker. Det finns ett förråd tillhörande lägenheten i närliggande byggnad.

HSB Brf Katarina i Vadstena är en välskött och ekonomiskt stabil förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, samlingssalen Katarina, hobbyrum, soprum och cykelrum. Det finns parkering och carport att hyra enligt kösystem. I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud tv, internet, sophämtning och bostadsrättstillägg. Föreningens byggnader uppfördes år 2006.

På Johan III:s väg bor du i omtyckta och trivsamma kvarter. Vättern ligger endast ett stenkast bort och Vadstena centrum finns inom bekvämt gångavstånd. Här finns även vackra promenadstråk, butiker och restauranger. Det här är den perfekta lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende! Vadstena erbjuder ett härligt strandliv, inspirerande kulturliv och en historia som tar dig långt tillbaka i tiden. Sommartid blommar staden upp ännu mer och invånarna blir betydligt fler. Butiker, caféer, restauranger, golf och båtliv lockar både bofasta och turister.

Välkommen hem till ett modernt och bekvämt boende med ett härligt sjönära läge.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy