Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sikvägen 36, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 930 SEK / mån
Rum
3 rum

Läcker gaveltrea med inglasad balkong i västläge

Nu finns chansen att förvärva en ljus och trevlig gaveltrea på omåttligt populära Sikvägen 36. Denna bostad är belägen på tredje våningen med en rymlig balkong i insynsskyddat västläge där man erhåller solsken från lunch till nedgång.

- Gaveltrea med extra fönster och ljus
- Två rejäla sovrum
- Rymlig, ljus, inglasad och insynsskyddad balkong i västläge
- Brf innehar gästlägenhet, bastu, tvättstugor, cykelförråd
- Nära Tyresö C, skolor, förskolor, bussar, naturen och fritidsaktiviteter.

När vi kommer in i bostaden möts vi direkt av en välkomnande och rymlig hall med hatthylla samt en stor klädkammare med stora förvaringsmöjligheter. Från hallen når vi det rymliga helkaklade badrummet som är stambytt 2012/2013, här finns golvvärme, badkar, tvättställ med spegelskåp över, vägghängd wc och tvättmaskin. Vidare finner vi det utsökta arbetsköket med snickerier i vitt och där goda arbetsytor samt gott om förvaring genom skåp och lådor är påtalande. Här har man under 2021 kaklat om och lagt in nya bänkskivor. I anslutning till köket finns en trevlig matplats för det stora sällskapet. Vid matplatsen har en inbyggd vin kyl installerats. Intill köket finner vi det mycket rymliga vardagsrummet med fina ljusflöden tack vare gavelläget och fönster i två väderstreck. Rymden bidrar till såväl flexibel möblering samt erbjuder ett socialt rum för det stora sällskapet. Från detta rum når man den inglasade balkongen belägen i ett underbart västläge. Här njuter ni av solsken från lunch till sen kväll. På balkongen har det lagts en trevlig trall som gör balkongen till en plats att spendera mycket tid på. Båda sovrummen är av samma storlek och belägna i insynsskyddat östläge vilket ger svala sovrum även under varma månader. I källarplan finns ett rymligt förråd som tillhör bostaden.

Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel. Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader. Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

BRF Gäddan är ekonomiskt mycket stabil och erbjuder flertalet faciliteter för sina innehavare. Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med nyrustade innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter. För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy