Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ada Nilssons gata 19, Fruängen, Hägersten
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
2 307 SEK / mån
Rum
2 rum

Lägenhet från 2007 om två rum och kök med inglasad, stor och insynsskyddad balkong

I modern tappning med bekvämligheter som hiss, parkering och garage erbjuds här en optimalt planerad och ljus lägenhet där du bor tryggt och skyddat från insyn. Lägenheten är i toppskick i fastighet från 2007 där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas.

I denna lägenhet finns även en inglasad, stor och insynsskyddad balkong med trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen. Ett "extra rum" som ger dig som boende både mer utrymme och högre livskvalitet. Här är det tacksamt att sitta och njuta av lugnet och vyn över trädtoppar och se solen gå ner om kvällarna.

Bra förening där kabel-tv och bredband ingår i avgiften via Telia. Lugnt och bra läge nära till service, natur och bra kommunikationer med tunnelbana och bussar i Fruängen Centrum.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

43 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Ada Nilssons gata 19

Ort

Hägersten

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

43

Våningsplan

8 av 9

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Snöplogen

TV/internet

TV: Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telia om tillgång av fibernätet till alla lägenheter. De boende har tillgång till Digital-tv, grundutbudet ingår i avgiften.
Internet: Bredband 100/10 Mbit/s och bredbandstelefoni, direkt via nätverksuttaget.

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
Byggnaderna har gemensamma trapphus. Det finns en gemensam grovtvättstuga i garageplan som kan bokas alla dagar. Utrymmen för cykel-, rullstols- och barnvagnsförvaring, soprum samt städ finns i entréplan.

Byggnader

Byggår

2007

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 307 SEK/månad. I avgiften ingår TV, bredband, värme och vatten ingår i avgiften.

Andelstal insats

0,61924%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Gratis parkering på gator och 7-dygnsparkeringar finns runt om i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy