Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vitalisvägen 6, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
2 048 SEK / mån
Rum
2 rum

Perfekt planerad högst upp i huset!

- Högst upp i ljust västerläge
- Perfekt planerad
- Härlig originalcharm
- Välskött förening

Välkommen till denna välplanerad 30-tals lägenhet högst upp i huset. Lägenheten har mycket tidstypisk charm i form av fiskbensparkett, furutiljor, stora fönsterpartier mot innergård och högt i tak. Stort sovrum som rymmer dubbelsäng och rikligt med förvaring, stilrent kök med stora arbetsytor, vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och stora ytor, stambytt badrum och hall med inbyggd garderob. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd, endast en trappa upp.

HSB brf Fredhäll i Stockholm bildades 1931 och föreningens hus byggdes under åren 1931-1933 där en av HSB:s grundare, Sven Wallander var arkitekt. Av föreningens 790 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. I föreningen finns det 55 lokaler. Föreningen är mycket välskött och är en av få brf i Stockholm som erhållit certifikat enligt HSB:s kvalitetskrav. HSB Certifiering är ett system för att kvalitetssäkra bostadsrättsföreningar. Föreningen har även en nyrenoverad föreningslokal med co-working spaces och mötesrum som är gratis att nyttja för medlemmar (även nytt gym och bastu).

Som boende på Vitalisvägen har du grönskan precis utanför dörren och lummiga Fredhällsparken precis intill. I parken finns utomhustennisbana och härliga promenad- och löparspår. Fredhälls och Kristinebergs populära klippbad når du på någon minut, vilket är en stor bonus under sommarmånaderna. I direkt närhet finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss. Du kan snabbt ta dig till Fridhemsplan och vidare in till City. Hornsbergs Strands härliga strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger finns ca 10 minuters promenad bort. Några minuter bort finns Marieberg med Matpressen, bank, apotek och systembolag.

Välkommen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy