Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bollmora gårdsväg 9, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
4 972 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad trea i populär förening

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Exklusiv trea i bekväma Tyresö Trädgårdar.
Snart har ni chansen att förvärva en bostad i gott skick med tillgång till uteplats, varmgarage från hiss, gästlägenheter, tvättstuga samt bekväm närhet till centrum, naturreservat, kommunikationer samt populära skolor som Internationella Engelska skolan.

- Avgiften inkluderar värme, vatten, bredband, tv samt källarförråd.
- BRF med tvättstuga, 3 st gästlägenheter samt varmgarage.
- Genomgående hög klass med gott om förvaring
- Perfekt läge med högsta bekvämlighet
- Närhet till allt som paret eller den lilla familjen önskar

I så gott som nyskick har du här möjlighet att få njuta av högsta boendekvalité med känslan av nyproduktion i en välorganiserad förening som erbjuder många faciliteter för sina medlemmar.
Bostaden innehar en genomgående hög standard med kvalitativa materialval så som cararramarmor och vitlaserad ekparkett.

Hallen är välkomnande med garderober för förvaring samt en ytterligare klädkammare. De sociala ytorna är väl genomtänkta där man genom en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum skapar hemtrevliga ytor för familj och vänner av den stora skalan samt möjliggör kreativ inredning efter tycke och smak. Stora fönsterpartier i söder skänker denna del ett vackert ljusinsläpp.

Köket från Ballingslöv är fulländat i form och funktion samt erbjuder allt för att skapa bästa möjliga matlagningsglädje varje dag. Här finns full utrustning samt kyl och frys i fullhöjd.

Möblerbar uteplats mot innergården som nås från det stora sovrummet. Lyxigt helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. Praktisk arbetsbänk finns att tillgå ovan maskiner. Även en gäst-wc finns att tillgå. Två sovrum smart belägna i olika delar av bostaden där det ena är väl rymligt med utgång till uteplats. Det andra nås från vardagsrum och har en rymlig klädkammare.

OMGIVNINGEN
Läget är optimalt med goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen ner.
Närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler samt matbutiker som Willys.
Även Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns bara en kort promenad bort.

Föreningen innehar tre gästlägenheter i port 12 samt en tvättstuga belägen i samma port. Till bostaden tillhör ett rymligt varmförråd.

Letar du efter drömboendet? Sluta leta,
Anmäl ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för att få löpande information.

Rumsbeskrivning

HALL
Väl inne i bostaden möts vi av en hall med goda möjligheter för förvaring och avhängning.

SOVRUM 1
Till vänster om hallen finner vi bostadens första sovrum. Sovrummet är av bra storlek med god rymd för dubbelsäng samt mindre möblemang. Här finns utgång till uteplatsen från vilken man når innegården.

KLÄDKAMMARE
Bostaden erbjuder generöst med förvaringsutrymmen. En klädkammare finns utanför sovrummet.

BADRUM
Rakt fram från sovrummet är badrummet beläget. Det helkaklade badrummet är rymligt och innehar tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Dusch, wc samt handfat med kommod under finns att tillgå.

GÄST-WC
Vidare finns en gästtoalett med wc samt handfat med kommod.

KÖK
Det erkända köket från Ballingslöv är optimalt planerat med gott om arbetsytor samt förvaring. Kökets snickerier går i vitt och här finns det plats för matplats.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot köket är vardagsrummet beläget som har god rymd för såväl soffgrupp som annat möblemang. Kök och vardagsrum går i ljusa toner vilket skapar goda möjligheter att sätta just din prägel på bostaden.

SOVRUM 2
I anslutning till vardagsrummet finner vi det andra sovrummet som har plats för säng samt mindre möblemang. Goda förvaringsmöjligheter finns genom klädkammare i sovrummet.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar BRF Tyresö Trädgårdar Energideklaration Brf Tyresö Trädgårdar Årsredovisning 2021

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

85 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bollmora gårdsväg 9

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer BRF

C2-1005

Våningsplan

Entréplan

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tyresö Trädgårdar

Organisationsnummer

769625-3744

Allmän information

Brf Tyresö Trädgårdar erbjuder vackra boenden med fokus på ljus och frihetskänsla. Föreningens fyra byggnader är trähus, varav fasad mot gata pryds av vacker puts varvat med trä vid portuppgångarna. Uteplatser och fasad mot innergård är av samma vackra träslag. Lägenheterna är byggda med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilka ofta är centrerade i bostaden och ger bra ljusflöden i alla sovrum.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av gällande prisbasbelopp för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av gällande prisbasbelopp i överlåtelseavgift.

Föreningen tillåter delat ägande.

Brf bildades

2012

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit. Ingår i avgift.
Internet: Bredband via fiber. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i avgift.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus
FÖNSTER
3-glasfönster

ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns garage med avspolningsplats, källarförråd, cykelförråd, 3 st gästlägenheter och tvättstuga.

Utförda renoveringar

Föreningen har bytt ut porttelefoner med förbättrad funktion i alla portar.
Under 2020 färdigställs innergården med härliga trädgårdsarrangemang och grillplats.

Kommande renoveringar

RENOVERINGAR ALLMÄNT
- Installation av nytt låssystem i port.

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Föreningen har bytt ut porttelefoner med förbättrad funktion i alla portar.
Under 2020 färdigställs innergården med härliga trädgårdsarrangemang och grillplats.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd till varje bostad i garageplan, cykelförråd finns och en grovtvättstuga finns på LM Ericssons väg 14.
Det finns även tre stycken övernattningslägenheter (2 rok) på LM Ericssons väg 12 som kan hyras av föreningens medlemmar.

Antal lägenheter

114

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 972 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, bredband, tv och källarförråd.

Överlåtelseavgift

1 138 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

455 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

Bostaden är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

750 SEK/månad

Summa driftkostnad

750 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Varmgarage under husen som nås med hissen, det finns 90 platser och avspolningsplats. Parkeringsplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar för 990 kr/månaden, separat kösystem.
I kvarteret finns det gästparkeringar runt husen samt parkeringsgarage på ca 100 meters avstånd.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy