Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 575 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Beckomberga ängsväg 24, Beckomberga, Bromma
Typ
Bostadsrätt
KVM
91 kvm
Avgift
4 730 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkomna till detta inbjudande, välplannerade och ljusa gavelhem på Beckomberga Ängsväg 24! Lägenhetens populära, öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger gott om ljusinsläpp till underbara sociala ytor. Köket har bra arbetsytor och rymlig matplats. I det välplanerade vardagsrummet finner du även utgången till lägenhetens stora och soliga balkong. Här finns också gott om yta för den grillintresserade. Från vardagsrummet tar du dig till lägenhetens trivsamma master bedroom. Där du får plats med både dubbelsäng och extra möblemang. Lägenhetens två andra sovrum ligger i fil med varandra vid hallens entré. Dessa passar utmärkt som barnrum eller som kontor för dem som jobbar hemifrån. Denna smarta planlösning med närhet till det rymliga badrummet i modern stil. Här du tillgång till både tvättmaskin och torktumlare samt badkar för dig som uppskattar avkopplingen. Detta härliga hem hör till en bostadsrättsförening som erbjuder ett underbart gemensamt utrymme i form av ett orangerie, endast 10 meter från husets yttervägg. Här kan du grilla med med släckt och vänner eller fira det stora kalas då orangeriet erbjuder ovanligt stora sällskapsytor med direkt anknytning till den gröna ängen.

I detta härliga område har du nära till både stadskänslan och grönskan. Från balkongen kan du se ut över ängen med goda möjligheter för picknick eller lek med barnen. Du har inte heller lång till Ängby IP för fina löpbanor eller kyrksjön för grönskande promenadspår. På promenadavstånd finner du också Björklunds Hage där du kan titta på djuren, ha kul i lekplatserna eller spela basket på utomhusplanerna.

När du bor i Beckomberga har du aldrig långt till varken förskolor eller grundskolor, efter bara några minuter kan du ha lämnat barnen på deras skola och redan vara tillbaka i hemmet. På gångavstånd finner du även två stycken Ica Nära-butiker, du har även ett bra utbud på restauranger med mat från olika delar av världen i närheten.

Från lägenheten kan du med buss ta dig med linjen 113 ta dig mellan Solna och Blackeberg, på vägen hittar du bland annat Islandstorget där du kan hoppa på tunnelbanans gröna linje. Från Solna kan du ta flera bussar, pendeltåg och tvärbana. Du hittar även busslinje 117 nära till hands, denna går mellan Spånga Station och Brommaplan, från Spånga kan du ta flertalet busslinjer mot bland annat Vällingby samt pendeltåg och från Brommaplan kan du även här hoppa på tunnelbanans gröna linje samt flera bussar som går till bla. Mälaröarna.

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen att stiga på i denna ljusa och rymliga entré med goda förvaringsmöjligheter. Här finns plats för att hänga av dina ytterkläder samt tre större garderober med vita dörrar. Det finns också ytor för extra möblemang. Från hallen får du en god överblick för hela lägenheten samt ingång till hemmets alla rum. Parkett i ek och vita väggar.

WC
Från hallen kan du ta dig in i denna moderna wc som pryds med ljust klinker och vita väggar. Här finns wc-stol, handfat samt möjlighet till förvaring. Ovanför handfatet är det kakel på väggen.

SOVRUM 1
Direkt in till höger från hallen finner du detta charmiga sovrum med gott om ljusinsläpp. Det här sovrummet passar utmärkt som antingen ett praktiskt hemmakontor eller ett mysigt barnrum. Här finns gott om plats för både dubbelsäng och extra möblemang. Ekparkett, vita väggar. Fri utsikt.

SOVRUM 2
Detta sovrum kan användas som det perfekta och lekfulla barnrummet med plats för säng, skrivbord, bokhyllor och lekhörna. Här kläds väggarna i en varm rosa ton och på golvet finner du parkett i ek. Gott om ljusinsläpp från fönster med utsikt.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum i ljusa toner. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Electrolux under arbetsbänk, ovanför finner du förvaringsskåp med vita fronter. Handfat med kommod undertill, wc-stol och badkar för dig som uppskattar avkopplingen.

KÖK & VARDAGSRUM
Från hallen ser du in mot hemmets trevliga sällskapsytor i form av köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Här finns plats för matsalsdel, soffgrupp och annan trevlig möblering. Det moderna köket kläds in i stilrena vita skåpsluckor och en köksbänk i betsad ekfaner. Ovanför köksbänken finns skyddande marmorerat kakel. Här är både kylen och frysen i full höjd, ugnen, inbyggda mikrovågsugnen och spishäll från Electrolux. Fläkt från Franke . I vardagsrummet finner du även utgången till hemmets soliga balkong. Vita väggar och parkett i ek.

BALKONG
Stor och charmig balkong med gott om solljus där du får plats med både grillhörna samt bord för fyra personer. Här kan man med nöje spendera de soliga sommarkvällarna och titta ut över Beckombergas grönskande äng samt orangeriet.

SOVRUM 3
Från den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök kommer du in i hemmets inbjudande master bedroom. Här är väggarna utsmyckade i en behaglig Medelhavsblå ton och på golvet finner du ekparkett. Rummet får bra ljusinsläpp från fönstret som tittar ut mot det trevliga orangeriet samt grönskan. I master bedroom finns det plats för dubbelsäng och extra möblemang, här finns även förvaringsmöjligheter i form av stora garderober med vita fronter.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar energideklaration (1) Årsredovisning-2020 Brf Orangeriet Bromma

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 575 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

91 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Beckomberga ängsväg 24

Ort

Bromma

Kommun

Stockholm

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Orangeriet

Organisationsnummer

769630-5072

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen består av 3 byggnader med totalt 60 lägenheter på adress Beckomberga Ängsväg 20-24. Föreningen äger marken och lägenheterna är försedda med säkerhetsdörr.

Allmänt om föreningen:
Föreningen har fått sitt namn av det orangeri som byggs i anslutning till bostadshusen. Brf Orangeriet äger marken.

Föreningens ekonomi:
Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar.
Föreningen godkänner delat ägande med minsta ägarandel 5%.

Parkering: Kontakta Fastum (www.90220.se) om ni önskar att hyra en ledig parkeringsplats eller ställa er i kö.
Föreningen innehar 60st parkeringsplatser, 20 st i garage för ca 800:-/mån samt 40st p-platser utomhus för ca 600kr/mån.

TV/bredband:
Lägenheterna har Triple Play-uttag och är förberedda för bredband, telefoni och digital-tv. Grundutbud för tv ingår i månadsavgiften. Kollektivt abonnemang för basutbud tv ingår i månadsavgiften.

Internet: fiber indraget.

Gemensamma utrymmen:
Rullstols- och barnvagnsförråd i entréplan. Till bostadsföreningen tillhör ett lyxigt Orangeri om 40 kvm som är en gemensamhetslokal fri att disponera för föreningens medlemmar.

Till lägenheten tillhör ett förråd.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

60

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 730 SEK/månad

Andelstal

1,979300

Andelstal insats

1,979300

Andel av månadsavgift

1,979300

Överlåtelseavgift

1 113 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

75 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Bengt Bergqvist.

Beskrivning

Övrigt

Brf Orangeriet bildades 2015 (inflytt 2017) och består av tre huskroppar belägna på Beckomberga Ängsväg 20-24, totalt 60 lägenheter. Föreningen har fått sitt namn av det orangeri som byggs i anslutning till bostadshusen. Brf Orangeriet äger marken.

Föreningen innehar 60st parkeringsplatser, 20st i garage för ca 800:-/mån samt 40st p-platser utomhus för ca 600kr/mån.På gatan 450:-/mån. Det kan i dagsläget finnas några lediga platser i garaget men detta kan förändras snabbt (2021-01-08).
Kontakta Fastum (www.90220.se) om ni önskar att hyra en ledig parkeringsplats eller ställa er i kö.

Lägenheterna har Triple Play-uttag och är förberedda för bredband, telefoni och digital-tv. Grundutbud för tv ingår i månadsavgiften. Kollektivt abonnemang för basutbud tv ingår i månadsavgiften.
Internet: fiber indraget.

BECKOMBERGA OCH NÄROMRÅDET:
- I Beckombergas lummiga grönska samsas den bevarade arkitekturens mäktiga byggnader av tegel och ljusa putsade fasader med den nya produktionens vackra radhus, parhus samt flerfamiljshus.
- Här finns underbara promenadvägar runt hörnet, i ursprunglig parkmiljö.
- Närhet finns till ett flertal förskolor och skolor: I den kommunala Beckombergaskolan (www.beckombergaskolan.stockholm.se) går barnen tom. årskurs 6.
I den privata Raoul Wallenbergsskolan (www.raoulwallenbergskolan.se) går barnen från 6-årsverksamheten tom. årskurs 9. I Raoul Wallenbergsskolan sker en stor del av undervisningen på engelska. I närheten ligger även Norra Ängby skola samt Nya Elementar. För de lite äldre barnen finns populära Blackebergs gymnasium lättillgängligt.
- I området finns matbutiker, restauranger och goda kommunikationer.
- Värt att nämna är närheten till Bromma Blocks, ett inomhuscentrum med det mesta att önska av butiker. Det är heller inte långt till Vällingby City, ett shoppingcentrum med en mängd butiker, ett flertal restauranger samt banker och T-bana.
- Det är inte långt till bad och fina lekplatser för områdets yngre invånare. På cykelavstånd ligger Norra Ängbys populära lekpark Björklunds Hage, ett härligt parkområde med ett stort utbud av klätter- och gungställningar. Här finns även en 4H-gård där barnen får möjlighet att umgås med gårdens djur.

KOMMUNIKATIONER:
Det är bara några minuters gångpromenad till ett flertal bussar: Buss 113 - med hållplats på Spångavägen trafikerar sträckan: Blackeberg - Solna Centrum. Buss 115 - med hållplats vid Bromma sjukhus: med denna buss tar man sig snabbt till Vällingby Centrum. Buss 117 - med hållplats på Spångavägen trafikerar sträckan: Spånga Torg (med P-tåg) - Brommaplan (med T-bana). Till T-bana, Islandstorget, har man en gångpromenad på knappt 15 minuter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy