Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
850 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Brändströmsgatan 13B, Centralt/Väster, Gävle
Typ
Bostadsrätt
KVM
31 kvm
Avgift
1 887 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad "mini-tvåa" med bra avgift!

Varmt välkomna till denna nyrenoverade "mini-tvåa" med låg avgift!

Perfekt planerad "mini-tvåa" med allrum, innehållande kokvrå samt gott om plats för båda soff-, och matgrupp, och separat sovrum med klädkammare och plats för större säng. Köket och alla ytskikt är nyrenoverade från 2019. Bostadens badrum innehållande "Stockholmsdusch" är från föreningens stamrust i början av 2000-talet. I den redan låga avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband!

Brf Engelbrektsgårdarna är en stabil och välskött förening med bastu och övernattningsrum för föreningens medlemmar att nyttja. Här bor du med promenadavstånd till både mataffär, apotek och Centrum. Endast en kort promenad från gården kommer du till Boulognerskogen med fina promenadstråk, minigolfbana och badstrand. Perfekt boende för den som studerar på Högskolan eller arbetar på Gävle sjukhus!

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

850 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

31 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Brändströmsgatan 13B

Ort

Gävle

Kommun

Gävle

Lägenhetsnummer BRF

03658003-1412

Våningsplan

2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Engelbrektsgårdarna

Organisationsnummer

785000-0410

Allmän information

Föreningen äger fastigheterna Väster 9:3, 10:2, 10:5 och 10:6 i Gävle Kommun. Fastigheternas adress är Engelbrektsgatan, Klintbergsgatan och Brändströmsgatan.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2013: Balkongbyte.
2014: Torktumlare, Träd och markarbete, Rör och ventilationsmärkningar källare, Renovering garagenedfarter, p-plats och stödmur.
2015: Byte av två manglar.
2016: Byte av vattenmätare.
2017: Målning av trapphus, Byte av expansionskärl, Byte av handdukstorkar i fyra hus.
2019 : VVS - badrumskasetter, Torktumlare, Fasadtvätt och takunderhåll.
2020: Underhåll trappor, Installation fallskydd och takstege, Asfaltering, Ny tvättmaskin, Byte stuprörsdelar och lövavskiljare, Besiktning av vind och tak.

Kommande renoveringar

Inga planerade renoveringar i dagsläget.

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstugor med tvättmaskiner och torktumlare finns på Klintbergsgatan 1, samt på Brändströmsgatan 19. Föreningen har i källare till Brändströmsgatan 15 en bastu som fritt kan utnyttjas av medlemmarna. Gästlägenhet finns att hyra, läs mer på föreningens hemsida. I källaren på Brändströnsgatan 11 finns en lokal med pentry som kan hyras av medlemmarna för möten, fester med mera.

Antal lägenheter

192

Byggnader

Byggår

1945

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 887 SEK/månad

Avgiftsförändringar

Ingen planerad avgiftsändring.

Andelstal

0.3451

Andelstal insats

0.3451

Andel av månadsavgift

0.3447

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

114 p-platser, 13 garage och 5 MC-garage som får hyras av medlemmarna enligt en kölista. De flesta brukar få en plats inom ett år.

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

100 SEK/månad

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

475 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Har strömuttag

Ja

Kostnad

170 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl