Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Täppgränd 48, Enskede/Enskededalen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
67 kvm
Avgift
3 561 SEK / mån
Rum
2 rum

Fin trea med radhuskänsla

Välkommen till en fint renoverad gaveltrea med radhuskänsla och en underbar och inhägnad uteplats som angränsar mot föreningens grönskande innergård. Här bjuds ni på modernt kök i vitt och grått med rejäl matplats som ligger i öppen planlösning med det ljusa vardagsrummet som har ett fint fint burspråksparti. Stilsäkert, renoverat badrum med kaklade väggar och klinkergolv med värme samt kombimaskin. Stort sovrum med hel garderobsvägg och fönster mot den lugna innergården, ett andra sovrum som ligger i anslutning med vardagsrummet. Två förråd - ett inne i lägenheten samt ett direkt utanför ytterdörren.

Utanför den egna uteplatsen finns en fin innergård med stor gräsmatta där man gärna solbadar under sommaren. Här erbjuds även ett boende i en mycket välskött förening med låg belåning och eget garage. I andra änden av innergården ligger en populär förskola som är hyresgäst hos föreningen.
Föreningen äger marken (friköpt tomt) och har dessutom flertalet hyresrätter kvar i sin ägo, vilka är en god tillgång. Föreningen låga belåning ligger på cirka 3250 kr/kvm. Därtill finns en mycket trevlig och bilfri innergård med lekytor för barnen och direkt närhet till Dalenparken med sin stora och fina lekplats. Föreningen planerar för installation av bergvärme samt solpaneler.

På bara ett par minuters gångavstånd ligger Sandsborgs T-banestation som tar dig till stan på 10 minuter. I anslutning finns även ett litet centrum med bl.a. mataffär, service, Pressbyrå, bibliotek, simhall och torghandel. I närheten finns även flertal goda restauranger och mysiga fik, skolor och daghem, utomhuspool och parker. Fina friluftsområdet Nackareservatet ligger på bekvämt gångavstånd och erbjuder aktiviteter som längdskidåkning, löpspår och promenadstråk.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy