Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Norr Mälarstrand 100, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
2 552 SEK / mån
Rum
1.5 rum

1,5:a i toppskick med stor alkov - Balkong i sydväst - Stor gemensam takterrass

Mycket väldisponerad 1:5:a med helt nytt kök 2021 och genomgående nyrenoverade ytskikt. Belägen 4 tr upp i huset med balkong i soligt sydvästläge som bjuder på underbar utsikt över grönskande Rålambshovsparken. Vardagsrummet har en stor sovalkov som ger en avskild sovplats och även rymmer en garderobsvägg om så önskas. Rummet är luftigt och rymligt med gott om utrymme att möblera med sällskapsdel. Ett stort fönsterparti ger fantastiskt ljusinsläpp. Stilfullt renoverat kök, helt nytt och oanvänt med ny ekparkett med ytbehandling som harmoniserar med originalgolvet i vardagsrummet. Luckorna har en fin grön nyans, hexagonformad carraramosaik ovanför bänkskivan i massiv ek. Invid fönstret finns plats för matplats och utgång till den mysiga balkongen. Badrummet har uppdaterats med ny inredning, kommod och skåp från Gustafsberg. Genomgående fina funkisdetaljer som generös takhöjd, fönsterbänkar i sten, vackert marmorgolv i entrén och en fin nyslipad fiskbensparkett i vardagsrummet.

Välkommen att flytta in i en ytterst välskött förening med en stor gemensam takterrass med stor matplats och grill. Härifrån har man en fantastisk panoramautsikt där grönskan från Rålambshovsparken och det glittrande vattnet från Riddarfjärden kommer till sin rätt. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Läget ger en svårslagen kombination av närhet till city, vatten och grönska. Precis utanför porten finns grönskande Rålambshovsparken längs Riddarfjärden och Kungsholmens vackraste promenadstråk. I Rålambshovsparken finns volleybollnät, skatepark och badplats vid Smedsudden för ett dopp i sommarvärmen. Promenadstråk som når cirka 1 mil runt Kungsholmen, längs med Norr Mälarstrand finns populära restauranger som Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet. I närområdet finns även populära Mamadou och Petit France. Bara några minuter bort finns Fridhemsplan med ett rikt utbud av caféer, restauranger, barer samt all tänkbar service. Åhléns, matbutiker och flera gym finns precis intill. Vid Fridhemsplan finns oslagbara kommunikationer med flera bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. Här passerar även IKEA bussen samt flygbussar till Bromma och Arlanda förbi.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy