Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Videvägen 78, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
76.8 kvm
Avgift
5 094 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik gaveltrea med magisk uteplats

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Unik och exklusiv gaveltrea högt upp i huset på Videvägen i Tyresö Strand.
Här mixas närhet till underbar natur och skärgård med ett bekvämt och vardagspraktiskt boende där allt som önskas nås på korta avstånd.
En modern och inflyttningsklar bostad för alla skeden i livet.

- Tillträde enligt överenskommelse. (Kort-långt)
- Högt upp i huset med enorma ljusinsläpp & härligt gavelläge.
- Stor uteplats med sol från morgon till kväll.
- Varmgarage nås från hiss
- Högklassiga material med mängder av tillval.
- Högt och totalt insynsskyddat läge.
- Dubbla förråd varav det stora nås från uteplatsen
- Närhet till bussar, natur, skolor, Strandtorget samt badplatser.

Lägenheten i totalt nyskick har fina materialval och innehar en genomgående stilren design.
Belägen på toppvåning har ni här ett högt och trevligt läge med en underbar uteplats som erbjuder sol under hela dagen.

När vi entrar bostaden möts vi av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderober.

Från hallen når vi det helkaklade badrummet i smakfulla färger. Badrummet innefattar wc, dusch, handfat, kommod samt en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk med överskåp.

Vidare in i bostaden finner vi köket från erkända HTH där planering såväl som material är av högsta klass. Här finns all möjlig utrustning som kan önskas, goda arbetsytor såväl som förvaring i skåp och lådor. Det stora fönstret i köket skänker ett härligt ljusinsläpp.

I anslutning till köket ligger vardagsrummet där det erbjuds gott om plats för soffgrupp med tillhörande bord. I vardsgrummet finner vi även en fantastisk platsbyggd bokhylla som ger hela bostaden en lyxigare känsla. Stora fönster skänker vackra ljusflöden under hela dagen.
Från vardagsrummet når vi den magiska uteplatsen där solen skiner från morgon till kväll. Här finns ytor att inreda helt efter tycke och smak. På uteplatsen finns även vatten framdraget vilket möjliggör för ett utekök men även förenklar vardagen när blommorna ska vattnas sommartid.
Intill uteplatsen ligger det stora förrådet där gott om plats för all möjlig förvaring finns.

Hemmet erbjuder två sovrum i separata delar.
Master bedroom är beläget intill vardagsrummet och innehar god rymd för flexibel möblering såväl som dubbelsäng. I master bedroom finner vi även en garderobsvägg med gott om förvaring.
Det andra sovrummet är mindre med plats för säng samt övrigt möblemang efter tycke och smak.

Föreningens utemiljö innefattar grönområde, trädäck samt mindre lekplats för de små. I föreningen finns cykelförråd samt barnvagnsförråd.

OMRÅDET
Att Tyresö Strand är ett av Stockholms allra vackraste områden känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen.
Området ligger invid havet och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid skärgård och ändå vill ha närhet till skolor, matbutiker samt utmärkta kommunikationer in till Stockholm city. Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats där villor och bostadsrätter erbjuds direkt närhet till havsbad, båtklubbar och strandpromenad.
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
På korta avstånd finner vi även Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan.
För den som vill åt riktigt häftiga naturupplevelser så återfinns Nackareservatet, Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden i direkta omgivningar.
I Tyresö bor du alltid med närhet till badplatser, utmärkt svampplockning samt Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården. För den aktive finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom cykling, ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

76.8 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Videvägen 78

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Grindstolpen 1

Organisationsnummer

769630-9330

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande prisbasbelopp. Föreningen debiterar bostadsrättsinnehavaren en pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp.

BYGGNADSÅR
2018

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelförråd, barnvagnsförråd och källsortering.
Föreningens utemiljö innefattar grönområde, trädäck samt mindre lekplats för de små med klätterställning och sandlåda.

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

63

Byggnader

Byggår

2017-2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 094 SEK/månad. I avgiften ingår Ingår: Värme, Vatten, Internet(Telia) och grundutbud TV

Andelstal

1,72451000

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

550 SEK/månad

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

750 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

350 SEK/månad

Beskrivning

Övrigt

Medlemskap i Volvo Car Mobility ingår i medlemskapet i föreningen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy