Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Hovstavägen 4, Centralt norr, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
99 kvm
Avgift
5 037 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad fyra centralt belägen på norr!

Varmt välkomna till en totalrenoverad fyra om 99 kvm, här har ni en rymlig bostad centralt belägen på norr med stort kök, ordentliga sovrum, trivsamt vardagsrum och ett stort badrum.

Bostaden är renoverad 2021 (badrum från stambyte 2005) med smakfulla materialval och mycket fönster som ger ett härligt ljusflöde genom bostaden.

Föreningen har en mysig uteplats som föreningens medlemmar kan använda fritt. Här är det bara att flytta rakt in och börja njuta av fördelarna med att bo i city! Nära till restauranger, matbutiker, bensinmack, gym, centralstationen och enbart ett stenkast ifrån slottet och citypulsen. tvättstuga och cykelförråd finns i källaren.

Föreningen bildades 2016 och har redan skapat sig en god ekonomi och styrs av en bra styrelse.

En bostad som bör upplevas på plats!

Välkommen hem.

Allmän information

Pris

2 195 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

99 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hovstavägen 4

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd finns i källaren som tillhör lägenheten.

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Muttern 2

Organisationsnummer

769632-5609

Brf bildades

2016

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 037 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv

Beskrivning månadsavgift

bredband och el tillkommer.

Andelstal

15,7

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta