Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Fotbollsvägen 24A, Brandholmen, NYKÖPING
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
6 933 SEK / mån
Rum
3 rum

Fin 3:a med inglasad balkong med soligt läge

Välkommen till denna fina 3:a på våning 3 med en stor härlig inglasad balkong i söderläge!

Bostanden är 82 kvm och stod klar våren 2020. Lägenheten erbjuder en praktisk hall, stort och härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet mot balkongen. Fint kök från Kungsäter och vitvaror från Bosch med rymlig matplats, två sovrum samt ett rymligt och fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden är genomgående modern med hög standard och har påkostade materialval och digitala lås.
Lägenhetsförråd finns i lägenheten samt ett externt gemensamt förrsådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan på fotbollsvägen 24B.

Bo ett stenkast från Stadsfjärden på Brandholmen i en skärgårdsinspirerad miljö med närhet till båtbryggor med möjlighet att hyra båtplats och vacker strandpromenad. Gångavstånd till sport-och eventanläggningen Rosvalla, förskola och skola. Här kan barnen själva ta sig mellan skolan, kompisarna och aktiviteterna. Det finns även en busshållplats runt knuten som du med enkelhet kan ta dig vidare till centrum och buss-och tågstation om du inte hellre vill ta en cykeltur då det ligger nära centrum?

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall,
Fin och rymlig hall. Parkettgolv och målade väggar.

Dusch/wc,
Fint duschrum med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasväggar, handfat med vit kommod och spegelskåp, wc samt tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum,
Stort och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet mot balkongen. Parkettgolv och målade väggar.

Kök,
Ljust och fint kök från Kungsäter. Vitvarorna är från Bosch (kyl, frys, spishäll, inbyggnadsugn, micro, diskmaskin), fläkt från Franke och vinkyl från Avintage. Vita släta köksluckor och vitt kakel ovan ljus bänkskiva.

Sovrum 1,
Från vardagsrummet når du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderober. Parkettgolv och målade väggar i kalkfärg.

Sovrum 2,
Från köket når du ett mindre sovrum, perfekt som barnrum eller gästrum. Parkettgolv och målade väggar i kalkfärg.

Dokument (pdf)

A?rsredovisning + RB. Brf Brandholmen 3 2021.pades Årsredovisning 2020 Brandholmen 3 sign Stadgar BRF Brand 3 reg Ekonomiskplan Brf Brandholmen i Nyköping 3

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

82 kvm

Gatuadress

Fotbollsvägen 24A

Ort

NYKÖPING

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer BRF

3A307

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Inglasad balkong i söderläge med vacker utsikt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brandholmen i Nyköping 3

Organisationsnummer

769630-7664

Allmän information

Fastighetsbeteckning Målet 3.
Larm med kameraövervakning i alla lägenheter. Ytterdörrar med elektriskt lås.

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Bostadsrättsinnehavren ansvarar själva för abonnemang rörande TV.
Fiber, Open Universe. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar själva för abonnemang rörande internet och telefon.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme. Mekanisk ventilation.

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

Kommande renoveringar

Det finns inga planerade renoveringar. Föreningen är bara (snart) tre år, och garanti gäller ytterligare några år. Uppgift från föreningen 2023-03-14.

Övriga utrymmen i föreningen

Lägenhetsförråd finns i varje lägenhet samt ett externt gemensamt förrådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan.

Antal lägenheter

45

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 933 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme tillkommer.

Avgiftsförändringar

Föreningen har nyligen genomfört avgiftshöjningar. I närtid finns inga planer på ytterligare höjningar. Uppgift från föreningen och Billy Åkerberg 2023-03-14.

Andelstal insats

2,5%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

424 SEK/månad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 044 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har parkeringplatser med el-stolpe, 150 kr/mån och 6 st carportplatser 350 kr/mån. Parkeringskön sköts av Riksbyggen.
Det finns även parkeringar på gatan längs Fotbollsvägen finns att tillgå.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restauranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.(http://nykopingsarenor.se/vara-arenor/rosvalla/).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl