Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Nickelgränd 6, Vällingby - Grimsta, Vällingby
Typ
Bostadsrätt
KVM
24 kvm
Avgift
1 075 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Väldigt låg avgift i en bra förening nära t-bana!

Perfekt förstaboende för dig som söker en toppfräsch och välplanerad etta - här bor du med närhet till bra kommunikationer i Vällingby centrum samt härliga grönområden i Grimsta. Välkommen till denna stilrena etta om 24 yteffektiva kvadratmetrar. Hela bostaden präglas av ljust målade väggar och lister och snygg ekparkett på golvet vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak. Stora fönster som släpper in härligt med ljus som reflekteras fint mot de ljusa väggarna. Sällskapsrummet som du kan möblera med soffhörna, sänghörna och matdel intill det moderna köket. Här finns även bra förvaringsmöjligheter i stor garderob med skjutdörrar. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med härlig golvvärme. Till lägenheten hör ett källarförråd samt två stycken skåpförråd.

Brf Svavlet 4 är en stabil och solid förening. Föreningen har mycket att erbjuda som festlokal, övernattningslägenhet m.m. På promenadavstånd finns Vällingby City med ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, flertalet gym bla SATS, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Det är också nära till Råcksta T-bana och Blackebergs Centrum. Här finns det bästa av två världar, direkt närhet till både fantastisk natur och utmärkta kommunikationer och all tänkbar service.

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Infällda spotlights i taket som medför ett härligt ljusflöde och rymd. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Badrum

Exklusivt och stilrent helkaklat badrum med skön golvvärme, wc, tvättställ med komod, ovansittande skåp med inbyggd belysning, infällda spotlights i taket samt duschhörna med duschväggar i klarglas.

Kök

Stilrent kök med matta vita skåpluckor och lådfronter. Den maskinella utrustningen består av spis, kylskåp med frysfack samt kombinerad ugn/mikrovågsugn.

Sällskapsrum

Rymligt och ljust sällskapsrum med bra förvaringsmöjligheter i stor garderob med vita matta skjudörrar. Möblera med soffhörna, sänghörna och skapa ditt eget drömrum.

Dokument (pdf)

923793-deklaration 923785-deklaration Brf Svavlet 4 a?rsredovising 2020 923790-deklaration Brf Svavlet 4 Stadgar 923795-deklaration

Länkar

Föreningens hemsida

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

24 kvm

Gatuadress

Nickelgränd 6

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

109

Våningsplan

1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lokal

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Svavlet 4

Organisationsnummer

769621-1445

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Svavlet 4 ligger i fyra höghus från 1958 på adresserna Nickelgränd 4-10. Föreningen består av 108 st lägenheter varav c:a 20 fortfarande är hyresrätter vilket är en dold tillgång inför framtiden när de en dag säljs av. Dessutom finns 12 stycken hyreslokaler. Föreningens fastighet är upplåten med tomträtt och uppvärmningen sker via fjärrvärme.
Föreningen tog över fastigheten 2010 och blev en förening då.

Föreningen har mycket för sina medlemmar
- I entréplan finns cykel- samt barnvagnsrum i varje fastighet.
- Festlokal för flera i nus nr 4.
-Gemensam tvättstuga i hus nr 4.
- Övernattningslägenhet man kan abonera i hus nr 8.
- Lekplats mellan hus 8 och 10.
- Grillplats för flera mellan hus 4 och 6.
- Odlingslotter mellan hus nr 4 och 6.
-Miljöstuga för tidningar och förpackningsmaterial i papper, tomglas och plåtburkar, batterier, lysrör mm för återvinning.

Föreningen har kollektivt tecknat bostadsrättförsäkring vilket ingår i avgiften. Enskild hemförsäkring står man dock för själv.

Internet
Varje lägenhet i BRF Svavlet 4 har fiber indraget.
Fiber ingår i föreningen med en obligatorisk avgift på 150 kr/månad för bredband 1000/1000.

Parkering
Föreningen har 29 stycken garageplatser samt 41 stycken p-platser. Fri parkering finns längs gatan.
Separat kö tillämpas parkeringsplatserna. I dagsläget är det 8 st i kö. (kontrollerat med styrelsen maj 2021)

Tvättstuga
Tvättstuga finns i markplan intill port nr 4. Modern tvättstuga med stora fönster. Maskinella utrustningen består av 6 tvättmaskiner, 3 torktumlare, 2 torkskåp och 2 manglar.

Hemsida
För mer info besök föreningens hemsida.http://svavlet4.se

Brf bildades

2010

Juridisk person kan accepteras

Nej

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 108

Antal lägenheter

108

Byggnader

Byggår

1958

Ekonomi

Månadsavgift

1 075 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Andelstal

0,2528%

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta