Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vinterbrinksvägen 63, Igelbodaplatån, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
68.3 kvm
Avgift
3 692 SEK / mån
Rum
2 rum

Högst upp i huset, inglasad balkong, hög standard på kök och badrum

Högst upp i huset ligger denna tvåa med ett perfekt läge i hus 6. Här njuter du av en inglasad balkong och vardagsrum i öster läge mot föreningens fina innergård, sover gott gör du för sovrummet ligger i västerläge mot skogen så här är det bara trädtopparna och fåglarna som ser dig.
Hela lägenheten är renoverad 2015 med fina val av maskinell utrustning och spotlights i alla rum. Köket är stort och luftigt och älskar du att laga mat så är detta kök rätt för dig. Här har du en arbetsbänk i ek där du och dina vänner kan laga maten tillsammans på utan att tycka att det är trångt. Kyl och frys med ismaskin, två ugnar, grill och induktionshäll och vinkyl, det är bara några saker som köket bjuder på.
Balkongen är inglasad så går att användas hela året om och ligger i öster läge. Här finns det även infravärmare.
Badrummet är också renoverat i ett mycket fint skick och med en hög standard. Här finns både tvättmaskin och torktumlare.

Det finns dessutom en stor välutrustad tvättstuga för varje gård i källarvåningen. Varmgarage i huset med hiss direkt upp till våningsplanet. Föreningen har ett gemensamt gruppavtal för hushållsel, vilket är mycket förmånligt för medlemmarna. Fiber även indraget i lägenheten och ingår i avgiften. Ett lugnt, bekvämt och boende med vacker omgivning samt fina innergårdar med sittgrupper och vackra planteringar.

Bara 500 m till Saltsjöbadens centrum och gångavstånd även till strövområden, vatten samt golfbana och mycket goda kommunikationer. I bostadsrättsföreningen finns en verksamhet som verkligen månar om att de boende ska trivas, och då och då ordnar trevliga aktiviteter på gården
och i området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy