Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Igeldammsgatan 16, 5tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
2 585 SEK / mån
Rum
3 rum

Högst upp med kungsbalkong i väst - Hörnläge med stora fönsterpartier- Fri utsikt mot grönska

Underbart boende beläget högst upp i huset med stor kungsbalkong på cika 10 kvadratmeter i väst samt generösa spröjsade fönsterpartier i två väderstreck. Här bor du med ett insynsskyddat läge med en vägg av grönska precis utanför fönstren. På den trallbelagda och lyxigt stora balkongen får du en vidsträckt utsikt och har plats att duka upp med loungedel, matbord och grill. Balkongen ger dig ett extrarum under sommarhalvåret och här njuter du av värmande sol från eftermiddagen fram till solnedgång. Lägenheten som har ett hörnläge bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp med en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. I köket finner du mycket bra förvaring och ifrån köksfönstren kan du snabbt få ut middagen till balkongen. I lägenhetens större sovrum möblerar du med dubbelsäng och det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Ifrån hallen når du badrummet och här finns även en rymlig klädkammare samt en fristående dubbelgarderob för förvaring. Genomgående finner du ljusa luftiga ytor med en fantastisk rymd samt med en vacker bevarad fiskbensparkett.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med god ekonomi och med mycket låg belåning på cirka 1400kr/kvm. Föreningen har även en stark kassa och det finns dolda tillgångar kvar i form av råvind. Precis utanför entrén finns en grönskande gård med utemöbler och här hittar du även in- och utfarten till föreningens garage.

På Igeldammsgatan 16 kombinerar du ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger en kort promenad bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera, eller bara vill ta ett dopp under varma sommardagar går du bara ner för gatan för att nå Karlbergskanalens vatten. Här nere finns Kungsholmens mest eftertraktade glassbutik FRYST samt uthyrning av stand-up-paddle ifall du vill börja din dag på bästa sätt. Promenadstråken fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen och du når snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy