Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Strålgatan 47, Lilla Essingen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
24 kvm
Avgift
1 954 SEK / mån
Rum
1 rum

Optimalt planerad 1:a med balkong i soligt läge

Välkommen till denna optimalt planerade och renoverade lägenhet med generösa fönsterpartier, fina ytskikt och balkong med bästa solläge på charmiga Lilla Essingen!

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av jackor och förvaring av skor. Direkt till vänster nås köket som är inrett med släta vita luckor på både över- och underskåp där den maskinella utrustningen består av kombinerad ugn/mikro, spishäll och kyl med frysfack. Vidare kliver du in i sällskapsrummet som enkelt möbleras upp med både soffa, tv-möbel och matbord invid fönster och där rymliga garderober tar hand om klädförvaringen. Härifrån når du den rymliga och möblerbara balkongen som erbjuder sol från tidig morgon fram till eftermiddag. Sängen får sin naturliga plats på sovloftet som en rymmer 1,20 madrass och ger plats för soffa undertill. Badrummet nås från hallen och är helkaklat med dusch, handfat med spegelskåp ovantill samt handdukstork.

Här bor du i en trevlig och välskött förening med god ekonomi, de stora renoveringarna bakom sig och lyxiga gemensamma utrymmen såsom takterrass som erbjuder milsvid utsikt över mälaren samt relaxavdelning med bastu. Från lägenheten har du gångavstånd till grönskande strandpromenader längs vattnet som tar dig runt ön, bra restaurangutbud, ICA samt goda kommunikationer i form av 1:ans buss som tar dig till Fridhemsplan på 8 minuter och Stureplan på 20 min. Även SL-båten trafikerar via Lilla Essingen och tar dig till city på endast 15 minuter.

Ett hem att flytta rakt in och trivas i! Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy