Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ostgatan 20, Kallebäck, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
41 kvm
Avgift
2 944 SEK / mån
Rum
2 rum

Förtjusande tvåa med fransk balkong i söder!

Välkommen till denna ljusa tvåa smidigt belägen en trappa upp. Välplanerad bostad med öppna, sociala ytor, perfekt för förstagångsköparen och studenten. Lägenheten har genomgående fina ytskikt samt en fin fiskbensparkett i original och i vardagsrummet finner vi en fransk balkong i söderläge. Köket är renoverat och går i vitt och är modernt utrustat med inbyggda vitvaror. Bra storlek på sovrummet som med praktiska kvadrat erbjuder plats för både dubbelsäng och arbetsplats eller förvaring. Badrummet är stambytt och helkaklat i ljusa toner med tvättmaskin och vikbara duschväggar i klarglas. Bostaden har utöver detta rejält med förvaringsutrymme via den praktiska klädkammaren i hallen samt ett tillhörande källarförråd. Fiberinternet (250Mbit/s) ingår i månadsavgiften och föreningen har platsgaranti för parkering.

Bostaden återfinns i en fastighet som genomgick omfattande renoveringar år 2007-2009 där bland annat stambyte, el-stambyte, fönsterbyte, fasadrenovering och balkongbyte ingick. Badrummet helkaklades i samband med stambytet och 250 Mbit/s fiberinternet ingår i månadsavgiften. Tvättrummet i markplan renoverades år 2018 och nya hissar installerades under 2020. Parkeringsplats med garage som tillval hyrs från 250 kr/mån.

I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt närhet till Skårsskolan via cykelleder. Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 50 och 86 är frekventa och tar dig till Frölunda torg via Göteborg centrum respektive via Mölndal.

Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Detta kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy