Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östra Finnbodavägen 39, Finnboda, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
49.5 kvm
Avgift
2 873 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad 2:a i 55+ boende med balkong om 12 kvm

Välkommen hem till nyproducerad ljus bostad för dig över 55 som vill njuta av livet i en lugn och skön miljö. Denna 2:a är belägen på våning 1 med en stor balkong. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med snygga materialval. Sovrummet är rymligt med praktisk klädkammare intill. Badrummet är stort med både tvättmaskin och torktumlare, praktisk arbetsbänk och överskåp för bra förvaring. Lägenheten har en takhöjd om genomgående 2,5 meter och ett källarförråd. Finnboda Trädgårdar ligger beläget högt i trivsam miljö, här bor du så nära stan att du kan promenera eller ta cykeln in till Södermalm samtidigt som du får njuta av fantastisk utsikt och natur. Härlig strandpromenad tar dig från Finnboda ända in till Slussen.

Som föreningens namn avslöjar har man valt att fokusera på härlig omgivning och utemiljö. Därför kommer det att finnas gott om sittplatser och utsiktsplatser i olika lägen och nivåer med härliga vyer över vatten och stad. När det blir lite kallare eller när den första vårsolen tittar fram, kan du ta med dig fikat till skyddade växthuset. Flera terrasser och uteplatser får bänkar med bord att duka upp mat på, men också härliga schäslonger där du kan slappna av med en god bok i handen. Vackra gamla ekar bevaras och kompletteras med blommande buskar och smakfullt komponerade perenner.

Korshusen får gemensamma takterrasser med utekök som man som boende i smalhusen också får njuta av. I det befintliga klubbhuset finns pool och relaxavdelning och utomhus möts de boende på boulebanan för ett trevligt parti boule. Det blir gott om plats för bilen i garage och på markparkeringar och SL:s bussar planeras stanna intill fastigheten, vilket gör att du behändigt kan vänta inomhus i korshusen när du ska åka. Det finns även båtförbindelse till Nybrokajen och Lidingö.

Området har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken. I det angränsande området Saltsjöqvarn finns det tillgång till flera restauranger såsom populära Boule och Berså. Elite Hotell Marina Tower i närområdet har dessutom Sturebadet SPA-avdelning och gym.
Läs mer om projektet på: www.hsb.se/stockholm/sok-boende/projekt/?projektlan=stockholm&projektkommun=nacka&projektnamn=finnboda-tradgardar---55--boende

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy