Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blåsutgatan 1, Majorna, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
64.2 kvm
Avgift
4 587 SEK / mån
Rum
2 rum

Topptvåa med alla rätt!

Varmt välkommen till en av Blåsuts allra finaste tvåor med en garageplats som ingår i månadsavgiften. För er som er i behov av ett extra rum finns möjlighet att disponera om bostaden, se den alternativa planlösningen*. I bostaden har badrum, kök, vardagsrum, sovrum och hall smakfullt renoverats med väl valda val. Eller vad sägs som ett kök i tidlöst vitt med gott om plats för matsalsbord. Vardagsrum med ljusa väggar och stora fönsterpartier bidrar till den luftiga känslan. Från sovrummet når ni den möblerbara och inglasade balkongen. Sovrummet rymmer dubbelsäng och här finns plats förvaring. Ytterligare förvaring finns i garderobsvägg i hallen. Tilltaget badrum som renoverades av föreningen i samband med stambytet. Bekvämt med tvättmaskin och tumlare i ett. Utanför ytterdörren finns plats för cafébord och stolar där ni kan avnjuta kvällssolen sommartid. Ta hissen ner till garageplatsen, har ni inte bil själva går den att hyra ut. Fiber från Telia (500/500). Till bostaden hör källarförråd om ca 4 kvm. *Vid ombyggnation behöver ni tillstånd från föreningen som ansöks via styrelsen.

HSB Brf Blåsut består av 578 lägenheter. Det är en stabil och mycket omtyckt förening med låg belåning och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder bland annat gästlägenhet, festlokal, tvättstuga och biltvätt för föreningens medlemmar. Bra med kommunikationer i området. Flertalet linjer utanför huset på Karl Johansgatan. Ca 20 minuter med spårvagn till centralstationen.

Brf Blåsut ligger i härliga Majorna i västra centrum, granne med Chapmans Torg, Gråberget och Jaegerdorffsplatsen samt med gångavstånd till Slottsskogen och fina promenadstråk utefter älven. I Majorna råder småskalighet vilket representeras av den mångfald av småbutiker, restauranger och caféer som finns och verkar i stadsdelen. Närhet till älven, kontakt med vatten och sjöfart samt utmärkta kommunikationer är ytterligare fördelar som bidrar till att göra Brf Blåsut till en attraktiv förening att bo i. På Karl Johansgatan finns affärer, bank, servicebutiker och matbutik. Vid Chapmans torg kan man hitta klädaffärer, bibliotek, apotek och annan service. Nere vid vattnet ligger Klippan och Röda sten med caféer som har utsikt över vattnet och horisonten. Där hittar du även välkända Restaurang Sjömagasinet som serverar högklassiga maträtter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy