Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
S:t Larsgatan 6A, City/Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
2 714 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Superfin 2a centralt belägen!

Här erbjuds en mycket attraktiv och trivsam tvåa, genomgående ljus och trevlig planlösning på 2a våningen i nedre Vasastaden. En lägenhet med högt i tak, vacker fiskbensparkett i vardagsrummet och en solig härlig balkong. Denna charmiga lägenhet är ett perfekt boende om du vill bo med ett centralt läge men med närhet till kommunikationer och trevliga promenadstråk. Här välkomnas man av en fint målad hall med förvaringsutrymme i form av en inbyggd garderob. Vidare tar ni er in i köket som ger bra med förvaring och gott om utrymme för matbord med stolar. Vardagsrummet som ligger i anslutning till hallen erbjuder högt i tak, fint fiskbensparkettgolv och utgång till den härliga balkongen som är belägen på fastighetens baksida vilket ger ett ostört läge från kringliggande gator. Sovrummet är rymligt där plats finns för dubbelsäng och sängbord. I sovrummet finner ni en garderobsvägg som ger plats för mycket förvaring.

Brf Jönckeshuset är en trevlig förening med goda hyresintäkter, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat garage, soprum och tvättstuga. I månadsavgiften om 2714 kronor ingår basutbud tv, värme, vatten och ett källarförråd.

Här är verkligen en bostad i toppskick med ett läge centralt i Linköping C. Med en kort promenad tar ni er till bra matbutiker eller Linköpings tågstation med kommunikationer som buss eller tåg. Det går direktbussar upp till Universitetet och Mjärdevi från stationen. Förutom det har ni ett gym över gatan, den vackra Stångån eller pulsen på Stora Torget med 5 minuters promenad.

Det digitala prospektet hittar du här: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1097991

Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

HALL:
En välkomnande hall med plats för enklare hallmöbler. Här finns en inbyggd garderob att tillgå till förvaring av ytterkläder. Hallen är fint målad i en beige färg och på golvet finner ni ett stengolv.

KÖK:
Rymligt ljust kök med gott om förvaring och bra med arbetsyta. Här finns plats för matbord och stolar. Köket är utrustat med spis, fläkt och delad kyl/frys. Köket är inrett med vitmålade väggar och på golvet ligger ett laminatgolv.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet är stort med flertalet fönster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående i lägenheten är det högt i tak vilket ger en känsla av ett luftigt härlig bostad. Rummet är lätt att möblera då plats finns för större soffa, fotölj, tv-bänk och skrivbord. I vardagsrummet finns även en inbyggd garderob för ytterligare förvaring. Från vardagsrummet har ni direkt access ut till den härliga balkongen. I vardagsrummet är väggarna vitmålade och på golvet är det fiskbensparkett.

SOVRUM:
Sovrummet är fint målat med grå kalkfärg. Rummet är stort och plats finns för dubbelsäng och sängbord. Här finns en garderobsvägg som ger plats för mycket förvaring.

BADRUM:
Helkaklat badrum med duschvägg i glas, handfat, wc och handdukstork.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration St Larsgatan 6A Frågelista ifylld Stadgar Jönckeshuset 2017-07-11 (1) Årsredovisning St Larsgatan 2021

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

S:t Larsgatan 6A

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten finns ett förråd.

Lägenhetsnummer BRF

5

Våningsplan

2

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Härlig balkong mot fastighetens baksida vilket ger ett ostört läge från kringliggande gator. Här kan ni njuta av eftermiddagssolen.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Jönckeshuset

Organisationsnummer

769635-0110

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen Jönckeshuset består av fastigheterna Blomman 11, 12 och 14 och omfattas av 159 lägenheter och 18 kommersiella hyreslokaler. I föreningen finns också garage med plats för 21 personbilar. Planer finns att inreda vindarna i de tre fastigheterna till totalt 26 st bostadslägenheter. För mer information se ekonomisk plan samt teknisk besiktning.

TV OCH BREDBAND
Tv via Comhem. Bredband via Comhem/Telenor.

KONTAKT
Malin Pettersson

Brf bildades

2017

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv via Comhem
Internet via Comhem/Telenor

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Utförda renoveringar

Planerade/utförda renoveringar:
Nya portar till Bielkegatan 4, 2019.
Vindsvåningar, 2019.
Stambyte av vissa fastigheter, 2019-2020. Stambytet gäller fastigheten på Bielkegatan samt St Larsgatan 4. De andra fastigheterna stambyttes i början av 2000-talet, det är dessa som kommer spolas under 2021.

Kommande renoveringar

Under året kommer man fortsätta med stambyten men även spolning, elinstallationer, portar och källardörrar.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 159
Antal lokaler: 14
Idag är 139 lägenheter upplåtna som bostadsrätt och 20 med hyresrätt
På baksidan av huset, ner mot parkeringshuset finns ett grovsoprum. Där slängs sådant som källsorteras, tex plast, papp, glödlampor osv. Här finns även de gröna påsarna att hämta.

Antal lägenheter

159

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 714 SEK/månad. I avgiften ingår vatten, värme, grundutbud TV

Avgiftsförändringar

Föreningen höjde avgiften med 1,2% 1 januari 2022.

Andelstal

0,521

Kommentar

Driftkostnaden är ett uppskattat belopp på 2 personer.

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Bostadsrättstillägg

80 SEK/månad

Försäkringsinformation

Till fullvärde har föreningen tecknat hos Nordeuropa Försäkring. I avtalet ingår styrelseförsäkring.
Bostadsrättstilläggsförsärking tecknas av varje medlem.

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns det ett varmgarage med 20 platser. Till dessa platser är det i dagsläget (2022-02-15) en separat kö. Boendeparkering via Dukaten finns i området för 370 kr/månad. I närområdet finns även flera större garage med tillgängliga platser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

97 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

76 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Jonas Johansson, 14 Energy, Eklund & Eklund AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy