Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Harrströmsvägen 15B, Sångbäcksvallen, Berg
Typ
Andelsrätt
KVM
73.3 kvm, biarea 3 kvm
Avgift
2 287 SEK / mån
Rum
4 rum

Hjärtligt välkomna till detta lugna och rofyllda fjällboende med fantastisk utsikt mot fjällen. Nu har du tillfälle att förvärva ett modernt boende i Brf Lillbäcken (anno 2017) i anrika Sångbäcksvallens fjällby!

Det vilda fjället med uppvuxen naturtomt har du utanför altandörren, blåbär och hjortron ingår! Kyliga vinterdagar kan du njuta av utsikten inne vid braskaminen och under vårvintern, sommaren och höst på den härliga altanen i soligt läge från sen förmiddag tills solen går ned. Här erbjuds du utblick över fjällvärlden samtidigt som du slipper insyn. Lägenheterna är mycket väl disponerade och det är 73 mycket väl genomtänkta kvadratmeter. Tre trevliga sovrum ger gott om sovplatser. Badrummet har så klart en fräsch bastu. Det gemensamhetsutrymmet i storstugan som ligger i öppen planlösning med kök är riktigt trevligt med braskamin, ryggåstak och panorama! Även om det är en bostadsrätt så möter detta boende dina önskningar om stugkänsla med tomt och du får även ett eget skotergarage och tvättstuga med torkskåp och gott om förvaring! Här kan du alltså bo i det anrika Sångbäcksvallen men lägga minimalt med tid på underhåll av hus och istället ägna dig åt att njuta av livet i naturen.

Du kan låta bilen stå; från stugan tar du dig lätt till skoterleden och med längdskidor till anslutningsspår som knyter dig Klövsjö/Storhogna berömda längdspårområde. Den här tiden på året når du sångbäcksfallet på tio minuter. Vill du åka utför så når du alla skidanläggningar i Vemdalen finns inom bekvämt avstånd.

Stugan är redo för nya ägare från oktober.

Föreningens stadgar och årsredovisning hittar du under dokumentfliken. Välkommen till Sångbäcksvallen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy