Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vintrosagatan 54, Hagsätra, Bandhagen
Typ
Bostadsrätt
KVM
57 kvm
Avgift
3 443 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad tvåa med solig inglasad balkong och nyrenoverat badrum

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa i ett bra läge med promenadavstånd till Hagsätra Centrum!

Här erbjuds ett boende med rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp, sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum med tillhörande dusch, ett charmigt kök med bra arbetsyta med matplats för ca fyra personer och utgång till inglasad balkong.

Lägenheten ligger i en stabil och välskött bostadsrättsförening i ett lugnt grönskande område med goda parkeringsmöjligheter och bra kommunikationer med tunnelbana och bussar. Med tunnelbanans gröna linje tar du dig enkelt till T-centralen på cirka 20 minuter. Utanför dörren stannar också buss 143 mot Älvsjö-Högdalen.

På Vintrosagatan bor ni med direkt närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett utbud med bland annat café, matbutiker, restauranger, gym, vårdcentral och bibliotek. Ett boende här förenar omedelbar närhet till stadens puls med fritidsaktiviteter i närliggande motionsspår och friluftsområdet Älvsjöskogens naturreservat. Även utomhusbad på Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner finns i närheten. Ett optimalt boende med livskvalitet oavsett ålder, samt lugn ro och trygghet.

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Planerade visningar kommer att vara 15:e och 16:e Augusti, klockslag kommer.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en privatvisning redan idag!

Rumsbeskrivning

HALL:
Välkommande och öppen hall med vitmålade väggar och plats för ytterkläder och skor.

VARDAGSRUM:
Ljust och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbler, bokhyllor och eventuellt ett matbord. Vardagsrummet erbjuder en stor möbleringspotential och öppna sociala ytor som inbjuder till härliga sammankomster. Parkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM:
Fräscht helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med vikbar duschdörr i glas, vattenburen handdukstork, spegelskåp med belysning, handfat med kommod och wc.

KÖK:
Öppet kök med bra arbetsyta och förvaring. Ljusa väggar, vita köksluckor med silvriga handtag, mörk bänkskiva, tvådelad diskho. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis, ugn och spisfläkt. Generös matplats med plats för cirka 4 personer. Utgång till trevlig inglasad balkong med gott om plats för socialt umgänge.

BALKONG:
Stor och inbjudande inglasad balkong med morgon- och förmiddagssol, med skjutbara fönster som kan öppnas upp. Plats för loungegrupp för ca 6 personer.

SOVRUM:
Rofyllt sovrum med ljusa väggar, plats för dubbelsäng och nattduksbord.

Dokument (pdf)

Planlösningar årsredovisning 2019 stadgar

Länkar

Film Film

Allmän information

Tillträde

Diskuteras

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

57 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vintrosagatan 54

Ort

Bandhagen

Kommun

Stockholm

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Källarförråd finns i byggnaden

Lägenhetsnummer BRF

79

Våningsplan

0 av 9

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Dörrhaken 1

Organisationsnummer

769609-2498

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Dörrhaken 1 är en äkta bostadsrättsförening i Hagsätra, Stockholm. Finns på Vintrosagatan 50-56. Den omfattar 152 lägenheter.

TV OCH BREDBAND
Bredband:
Brf Dörrhaken 1 erbjuder alla boende möjlighet att ansluta sig till fastighets-LAN som är anslutet till Riksnet. Det innebär riktigt bredband med en fast IP-adress. Kostnaden är för närvarande 149 kr/månad och är obligatorisk, plus en installationsavgift för bredbandsuttaget.

TV:
Kabel-TV via Sappa. Kostnaden för basutbudet är för närvarande 70 kr/månad och är obligatorisk. Detta ger dig basutbudet i analogt format.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

Husen stod klara 1959, och renoverades grundligt med bl.a. stambyte 1995.

Antal hyresrätter

18

Antal lägenheter

152

Lån i BRF

134

Lån i BRF per kvm

2 803

Byggnader

Byggår

1959

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 443 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, kabel-tv, bredband

Avgiftsförändringar

Framtida avgiftsändringar (gäller inte tillägg) är idag inte känt.

Andelstal

0,54920 %

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsmöjligheterna i området är goda och gatuparkering är i nuläget avgiftsfri.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Hagsätra är ett trevligt område som består av både låg- och våningshus som huvudsakligen är bebyggt mellan 1958-1967. I närområdet finns det butiker, vårdcentral, bank, apotek och bibliotek. Här finns även direkt närhet till tunnelbanan där den gröna linjen snabbt och effektivt tar dig till innerstadens puls eller annan önskad destination. Bussförbindelserna från Hagsätra är goda, främst med 143:an som går direkt till Älvsjö för byte till pendeltåg.

I Hagsätra finns det två skolor, låg- och mellanstadieskolan Omskärrsskolan och låg-,mellan- och högstadieskolan Hagsätraskolan. På nyrenoverade Hagsätra idrottsplats finns en konstgräsplan och en grusplan. I området finns även gym. Älvsjöbadet har öppet sommartid.

Hälsans stig börjar i och passerar Hagsätra. Den närliggande Ormkärrsskogen har gott om promenadvägar och är dessutom ett bra område för svamp- och bärplockning. I området mellan Hagsätra IP och Älvsjöbadet finns även ett skogsparti med grusad gångslinga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy