Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
120 000 SEK / Utgångspris
Adress
Åre strand 4A1, Centrala Åre, Åre
Typ
Andelsrätt
KVM
111 kvm
Avgift
358 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Sommarvecka 31 är nu till Salu!

Härlig sommar vecka till salu, vecka 31 i bostadsrättsförening Åre sjö 1 som ligger strax intill Holiday Club i Åre.
Lägenheten på 111 m2 är i ett radhus och är möblerad med mycket hög standard.
Lägenheten har 3 sovrum, 2 st med dubbelsäng i vardera sovrum samt en bäddsoffa som är 130cm. Lägenheten har totalt plats för totalt 6-8 personer.

Fullt utrustat kök, uteplats, 3 toaletter varav en med bastu och dusch och tvättmaskin, en med wc och dusch, samt en wc.
Trådlöst Wi-fi, öppen spis och en bäddsoffa, sänglinne, handdukar, servis och slutstäd ingår.

Vid hotellanläggningen i närheten finns restauranger, O´Learys, bowling, äventyrsbad/saunaworld, spa-anläggning, gym SATS mm.

Nära till Åre centrum, där det finns så många goda restauranger men också så mycket annat roligt. På vintern så är backarna öppna för skidåkning och på sommaren kan du cykla eller vandra runt i hela skidsystemet. Varför inte starta dagen med ett morgondopp i Åre sjön. Cyklingen i Åre har blivit så populär men Åre bjuder även på klättring, forsränning, vandring i en magisk natur.

Du kan ansluta din andel i Holiday Club till resesystemet RCI med möjligheter till resor världen över.
Det finns två varianter av medlemskap hos RCI.
Anslut veckan till RCI weeks-systemet för 5000 kr med möjlighet att byta in sin vecka mot en annan inom RCI.
Anslut veckan till RCI points-systemet för 30 000 kr där din andel får ett poängvärde av 94500 / år som kan användas för att boka resor en eller flera olika veckor.

Tänk att vecka 31 kan bli er!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning: Välplanerad andelslägenhet i ett plan, 3 sovrum med dubbelsängar samt bäddsoffa i vardagsrummet. Här finns 3 toaletter, 2 duschar, bastu och braskamin.

Notera att bilderna är tagna i en annan liknande lägenhet. Avvikelser kan förekomma gällande färgställningar i inredningen.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

120 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

111 kvm

Gatuadress

Åre strand 4A1

Ort

Åre

Kommun

Åre

Lägenhetsnummer

4A1 vecka 31

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Åre Sjö 1 (Andelsrätt)

Organisationsnummer

769611-0753

Allmän information

Föreningens byggnader färdigställdes under 2004-2009.

Andelen kan även anslutas till RCI points-systemet med möjlliheter till resor världen över. Poängvärdet är 94 500r.

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber är indraget i lägenheterna och internet/TV ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

El/Fjärrvärme och mekanisk ventilation

Antal lägenheter

66

Byggnader

Byggår

2005

Ekonomi

Månadsavgift

358 SEK/månad. I avgiften ingår Försäkring, el, vatten, städning parkering med elstolpe, ved till kaminen, städning, sänglinne och handdukar. (avgiften betalas årsvis, 4 300 kr)

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar över parkering med elstolpar. Varje lägenhet har nyttjanderätt till en parkeringsplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta