Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Björkvallatorget 1, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm
Avgift
3 766 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad tvåa med inglasad balkong

Mysig tvåa med bra ytor mitt i centrala Väsby. Alla rummen inklusive hallen bjuder på härliga ytor och den inglasade balkongen i sydvästläge inbjuder till långa sittningar.

Här bor man riktigt nära pendeltågsstationen som tar dig till såväl Stockholm C som direkt till Arlanda och Uppsala. I närheten finns både restauranger och konditori samt Väsby C med dess stora utbud av butiker.

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig hall med gott om plats för avvägning samt en stor klädkammare. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

Badrum

Stort badrum med plastmatta och kaklade väggar. Badrummet är utrustar med duschhörna, handdukstork, wc, tvättställ, spegel samt tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Rymligt kök med matplats intill fönstret. Vita köksluckor samt vitt kakel ovan den rostfria arbetsbänken. Maskinpark bestående utav separat kyl och frys, spis, ugn, diskmaskin samt köksfläkt. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är vita.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvarings möbler. Plastmatta och tapetserade väggar i ljus ton,

Vardagsrum

Stort och lättmöblerat vardagsrum med ekparkett och ljust tapetserade väggar. Vardagsrummet får bra ljusinsläpp från fönsterpartiet och balkongdörren som tar dig ut till den stora inglasade balkongen.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

65 kvm

Gatuadress

Björkvallatorget 1

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer

65

Våningsplan

3 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Optimus 1

Byggnader

Byggår

1989

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 766 SEK/månad

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl