Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Pris
Adress
Oskarshallsgatan 3, Munksjöstaden, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 264 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Södra Munksjön - Jönköpings nya stadsdel!

Välkommen till Skeppsbron - Jönköpings nya stadsdel!

Nu har du chansen att förvärva en nyproducerad lägenhet om 54 kvm med balkong i soligt läge. Fastigheten är under byggnation men under oktober månad har ni möjlighet att flytta in i denna pärla. Bostaden vänder sig till Er som kräver hög standard samt ett ypperligt läge.

Denna tvårummare är belägen på våning tre av fem vilket medför minimal insyn. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är ett stort plus i kanten. Den höga standarden genomsyras av hög kvalitet på kök samt fina genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrum med helkaklade utföranden med dusch, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum med gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Pricken över i:et är den trevliga balkongen där Ni garanterat kommer tillbringa många timmar.

Brf SKPSBRON nr 1
Att hitta hem i Brf SKPSBRON nr 1 innebär lyxen att bo vid vattnet i ett nybyggt hem som inte kräver ett uns renovering. Du kan även njuta av härliga kvällar på den gemensamma takterrassen med utsikt över Munksjön. Kvarteret består av ett lägre och ett högre hus med olika karaktär. Det låga huset innehåller mindre studioliknade hem medan det höga huset innehåller större lägenheter. Lägenheter på 3 rok samt 4 rok i det höga huset innehåller dessutom kvalitéer som extra wc samt stora härliga balkonger med både öppen och inglasad del.

Att bo vid vattnet innebär både aktivitet och avkoppling. Munksjörundan har blivit en vana för många, där Ni både får motion och trevliga vyer. Med en längre promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city där allt finns att erbjuda. Läget innebär närhet till välsorterad matbutik, goda kommunikationer, cykelavstånd till city och högskolan och mycket mer.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Rumsbeskrivning

HALL
Vid första klivet över tröskeln in genom entrén möts ni av en stor och luftig hall. Till vänster finns gott om förvaring i form av garderober. Hallen har mycket välplanerad planlösning där man möts av lägenhetens härliga ljusinsläpp.

VARDAGSRUM
Vidare från hallen träffas Ni av ett Ljust och fräscht vardagsrum som har direkt anslutning mot balkongen vilket ger bostaden ett härligt genomgående ljusinsläpp genom bostaden. Här finns plats för ett större matbord samt tv och soffgrupp.

KÖK
Här möts Ni av ett rymligt och fräscht kök i toppmodern stil. I anslutning till köket finner Ni vardagsrummet vilket ger en trevlig gemensamhet där man har plats till ett matbord. Köket är utrustat med följande:

-Induktionshäll
-Dubbel diskho
-Inbyggnadsugn
-Inbyggnadsmicro
-Diskmaksin
-Kyl/frys

SOVRUM
Från vardagsrummet kommer Ni till sovrummet som är beklätt i vita väggar och tak följt av parkettgolv som ger er möjligheter att lägga er alldeles egna touch på rummet. Sovrummet har gott om plats för säng samt sängbord och är praktiskt planerat med inbyggd garderob längst med den ena väggen.

BADRUM
Väl tilltaget och modernt badrum i fräscht vitt helkakel. Bänkskiva med gott om arbetsyta ovanför tvättmaskin och torktumlare. Addera handdukar och skönhetsartiklar efter tycke och smak för att sätta din personliga stil. Badrummet är utrustat med följande:

-WC
-Handfat med kommod
-Spegel med belysning
-Duschdörrar
-Handdukstork
-Tvättmaskin
-Torktumlare

BALKONG
Härlig balkong att njuta på når Ni från vardagsrummet. Om sex kvadrat som bjuder gott om plats för soffgrupp/möblemang. Här kommer Ni garanterat spendera många timmar.

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Pris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

1

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Oskarshallsgatan 3

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Lägenhetsnummer BRF

1-34

Våningsplan

3 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf SKPSBRON nr 1

Organisationsnummer

769636-7973

Brf bildades

2018

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 264 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Utöver månadsavgiften tillkommer varmvatten (avräknas årsvis efter förbrukning), hushållsel och TV/bredband/telefoni.

Andelstal

1,165%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy