Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sälggatan 13, Ekhagen, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
65.7 kvm
Avgift
2 324 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad trerummare!

Varmt välkomna till Sälggatan 13 och denna lägenhet om tre rum och kök!

När du kliver innanför tröskeln möts du av en välplanerad bostad som bland annat erbjuder ett härligt ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Lägenheten utgörs av ett ljust och socialt vardagsrum, ett praktiskt kök, två sovrum och ett badrum. Dessutom finns det goda förvaringsmöjligheter samt en härlig balkong!

BRF Vaxholm I är en mycket välskött och stabil förening med god ekonomi vilket avspeglar sig i de ovanligt låga avgifterna. Föreningen tillhandahåller också bland annat lekplats, tvättstuga och cykelförråd.

Här bor du på ett av Ekhagens trevligaste lägen - bara ett stenkast från härliga grönområden! Med en kort promenad når du matbutik, pizzeria och bra kommunikationer och inom några minuter är du vid Asecs. I närområdet finns även dagis och skola.

Rumsbeskrivning

ENTRÈ/HALL - Längst upp i fastigheten kommer Ni in i denna trevliga och välkomnande hall med plats för avhängning. Till höger finns ytterligare förvaringsmöjligheter i form av en stor KLÄDKAMMARE.

SOVRUM 1 - Till vänster från hallen når Ni "master bedroom" med plats för dubbelsäng, sängbord och tillhörande möblemang. Vita väggar som kombineras matchande fondvägg i röd kulör. Förvaring i form av platsbyggda garderober.

BADRUM - Helkaklade utföranden som stamrenoverades år 2008. Tidslösa kulörer på väggar och golv.
Badrummet är utrustat med följande:

- Wc
- Tvättställ med förvaring
- Duschhörna
- Tvättmaskin
- Badrumsspegel

KÖK - Trevligt kök med plats för matgrupp mot fönster. Gott om skåpsförvaringar och arbetsytor. Mycket utrustning bidrar till en smidigare vardag. Snyggt kakel som stänkskydd ovan bänkskiva. Köket är utrustat med:

- Diskmaskin
- Kombinerad kyl/frys
- Häll
- Ugn
- Fläkt
- Diskho

VARDAGSRUM - Stort och härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Ljuvligt ljusinsläpp via större fönsterparti mot balkong.

BALKONG - Från vardagsrummet nås denna breda och fina balkong där solens strålar skiner som starkast på förmiddagen. Plats för mindre loungedel.

SOVRUM 2 - Lugnt beläget mot innergården erbjuds detta sovrum med ljusa väggar och ljust golv. Perfekt barnrum som likväl kan nyttjas som kontor eller gästrum.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

65.7 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sälggatan 13

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Lägenhetsnummer BRF

014-014-066

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vadstena 1 (Jkpgs-bostäder)

Organisationsnummer

726000-1891

Allmän information

Välskött och mycket lågt belånad bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten Vadstena 1 som bebyggdes 1963. Fastigheten består av 79 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Sälggatan 1-25. Föreningen förvaltas av Jönköpingsbostäder. Trappstädning och trädgårdsskötsel hanteras externt.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
Internet: Bredband. Leverantör: ComHem. Tecknas separat.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

Till bostadsrätten hör ett källarförråd. Gemensamt i föreningen finns även en stor och fräsch tvättstuga (belägen på Sälggatan 19) samt ett cykelrum.

Utförda renoveringar

- Stamrenoverat 2008
- Takbyte 2010
- Fasadrenovering 2015

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 79
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

79

Ekonomi

Månadsavgift

2 324 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och förråd.

Andelstal

1,27795

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

113 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy