Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rimfrostgränd 5, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
78 kvm
Avgift
6 758 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv fyra i nyskick endast ett stenkast från Tyresö centrum!

ACCEPTERAT PRIS - Välkommen till en påkostad och nyproducerad 4:a på Rimfrostgränd där varje kvadratmeter har nyttjats till max.
I ett centralt läge erbjuds nu möjlighet att bo i denna ljuvliga bostad nybyggd 2019 som andas exklusivitet och lyx. Ljus och genomgående med vitpigmenterat parkettgolv och vita väggar. Påkostat kök och inglasad balkong i västläge om 7,5 kvm! Föreningen har även två takterrasser och garage nås från hiss.
Tyresö centrums portar finns runt hörnet med tillgång till allt man kan önska sig i vardagen.

- Nyproduktion (2019)
- Inglasad balkong med eftermiddags och kvällssol
- Garage i huset nås från hiss
- Centrums portar 1 min bort
- Två takterrasser

Rimfrostgränd 5 ligger i den nya stadsdelen Norra Tyresö centrum, där man bygger för en hållbar livsstil genom bland annat miljöklassificerade bostäder samt gator med gående och cyklar i fokus. Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Det finns bil- och cykelpool, grön fjärrvärme och laddstolpar.
Brf Steget uppfört av Riksbyggen ligger i ett perfekt läge vid centrum med bostäder på våningar som mixas med butikslokaler i bottenvåning.

På den grönskande innergården finns lekhus i trä för barnen, gräsyta och flertalet sittplatser för fika eller middag. Innergården fylls även av grönska i form av olika perenner, träd, buskar och planteringar samt ett trevlig fågelbad. För de med gröna fingrar finns odlingslådor att påta i.
Från trapphuset kan man ta hissen direkt ner till garaget. I garaget finns det även parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum och det tillhörande lägenhetsförrådet.

Väl i bostadens möts vi av en välkomnande och rymligt hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och säsongens alla accessoarer. I hallen finns garderob för att kunna dölja förvaringen.

Från hallen nås det helkaklade badrummet i moderna och stilrena färger där materialvalen är av högsta klass. Här finns både dusch och klädvårdsdel.

Vidare in i lägenheten öppnar ett ljust och väl tilltaget vardagsrum upp sig med stora ytor och en social planlösning med matplatsen och köket. Stort fönsterparti och utgången till den härliga, möblerbara balkongen om 7,5 kvm i bästa västläge med eftermiddags- och kvällssol till nedgång skänker rikligt med dagsljus åt rummet. Här finns plats för större soffa med tillhörande möblemang, tv-möbel, bokhylla och matplats för 6 personer intill fönster och köket.

Kök från Vedum och kakel av Centro Carrara Hexagon, andas lyx och exklusivitet. Fullt utrustat arbetskök med rejäla arbets- och avlastningsytor samt gott om förvaring i skåp och lådor. Helt enkelt ett kök som skapar de bästa förutsättningarna för den hängivna kocken.

Tre sovrum finns. Master bedroom är ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och mindre möblemang.

OMRÅDET:
Här har ni endast 1 min gång till Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel.
I närområdet finns flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, rackethall, populära skolor, vårdcentraler samt bankkontor.
Kommunikationerna från Tyresö Centrum är suveräna med täta avgångar till Stockholm City, Nacka, Haninge såväl som resterande delar av Tyresö.

På det stora hela ett drömboende där ni bara kan flytta in och njuta från första stund av nyproduktion.
Ta chansen och kontakta ansvarig mäklare för löpande information och missa inte visningarna.

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

3 695 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

78 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Rimfrostgränd 5

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Våningsplan

5 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Steget

Organisationsnummer

769632-9536

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Steget är ett hållbart hus, där både människor och naturen får växa. Huset drivs av grön fjärrvärme och har grönt tak för att bidra med ökad växtlighet.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Pantsättningsavgiften får högst uppgå till 1% av gällande prisbasbelopp och betalas av bostadsrättsinnehavaren enligt föreningens stadgar.
Överlåtelseavgften får höst uppgå till 2,5% av gällande prisbasbelopp och betalas av köparen enligt föreningens stadgar.

TV OCH BREDBAND
TV/tele/data fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Bad, hall, förråd och kök har inget uttag. Det finns också trådlöst wifi.

GÅRDSPLATS
På den gemensamma innergården, en trappa upp från gatan, erbjuds en grön oas med odlingslådor och gröna områden.
På de gemensamma takterrasserna finns ett "fjärilshotell", det vill säga odlingslådor och pergolor där växter trivs och insekter pollinerar.

BYGGNADSÅR
2019

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 72

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en gemensam cykelpool med lådcyklar. Behöver man tillgång till bil någon gång ibland finns en gemensamma bilpool.
Gemensamhetslokal finns om du har gäster på besök och det finns även övernattningsmöjligheter.
I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum och det tillhörande lägenhetsförrådet.

Antal lägenheter

72

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 758 SEK/månad

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Bredband/Kabel TV

229 SEK/månad

Summa driftkostnad

229 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage finns i två plan. 26 platser finns att hyra för ca 1 000 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om ca 1200 kr/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl