Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bageribacken 8, Saltsjöqvarn, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
41.5 kvm
Avgift
2 494 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Välplanerad mini 2:a med egen ingång, precis intill Södermalms puls!

Välkommen hem till idylliska Saltsjöqvarn och denna charmiga mini 2:a som ligger med absolut toppläge. Här bor du i en unik lägenhet med egen ingång som skapar maximal villakänsla. Lägenheten är inbäddad i grönska endast ett stenkast från kajen och SL-båten, Södermalm och mycket goda kommunikationer. I Saltsjöqvarn startar promenadstråket längs kajen med utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel Marina Tower med grannrabatt unikt för boende i området samt spa i Sturebadets regi. Under sommaren lever hela kajen upp och här finns härliga promenadstråk och breda bänkar. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad som östra Södermalm och Kvarnholmen.

Med utmärkta kommunikationer tar du dig till Slussen och stadens puls på bara ett par minuter. Buss 55 till Tanto och buss 53 till Centralen passerar i närområdet och från Henriksdal går Saltsjöbanan och flertalet bussförbindelser med mycket täta avgångar. Med SL-båt tar du dig smidigt till bland annat Djurgården, Nybrokajen, Lidingö eller Frihamnen. Det tar endast 20 minuter att cykla till Stockholm centrum och några minuter att gå till Södermalm. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen på Lidingö.

Denna unika bostad har en genomgående mycket hög standard och är smart planerad till en mini 2:a, trots dess yteffektiva rum så känns bostaden luftig och rymlig. Här har du ett komplett renoverat kök med matplats, trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och sovrum som rymmer en stor säng. Det helkaklade badrummet är även det rymligt, helkaklat med dusch. Lägenheten har genomgående stora fönster mot det lugna torget och god förvaring i form av klädkammare och platsbyggd förvaring. Utanför den egna ingången finns det sittplatser att nyttja och intill finns föreningens mysiga innergård som också leder upp till föreningens utsiktsplats på berget med magisk utsikt över stan.

Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi, 2018 amorterade man 6 miljoner på lånen. Här finns också faciliteter som gästlägenhet, festlokal och parkering.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy