Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Väsbyvägen 7D, Centrala Väsby, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
2 887 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 2017/2018 - Högst upp i huset - inglasad balkong

Nu ges äntligen chansen att köpa en av de bästa lägenheterna i populära Brf Tegelbruket 2 - högst upp i huset på våning 4 och med en stor inglasad balkong i härligt solläge. Byggnaden uppfördes år 2017-2018 och allt i bostaden är i genomgående toppskick då det endast varit en ägare.

Här erbjuds ni bland annat ett ordentligt sovrum med gott om förvaring, rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och förvaring, välplanerat & smakfullt inrett kök med intilliggande matplats, vardagsrum med öppen planlösning mot kök, inglasad balkong med härlig utsikt och utgång från vardagsrum samt gott om förvaring i hela bostaden. Låg avgift. Garage finns i huset! Lummig och privat innergård med massor av plats för umgänge och lek. Avskiljd/stängd med låsta grindar. Bredband & TV via fiber.

Kvarteret Tegelbruket ligger mycket centralt (men ändå lugnt avskilt) i Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum. I föreningen finns gemensam gård med grill, hiss, parkeringsgarage under husen och tillhörande förråd till varje lägenhet.

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus, öppen och välkomnande hall med möjlighet till klädavhängning. Praktisk garderob med skjutdörrar. Ekparkett och ljusa väggar.

Badrum

Toppfräscht och helkaklat badrum som är utrustat med duschhörn bakom glasvägg, WC, handfat med kommod, spegel, bänkyta, tvättmaskin och väggskåpsförvaring.

Kök

Stilrent och praktiskt kök i toppskick. Grå köksluckor, ljust stänkskydd och mörkgrå bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Matplats för 4 personer. Ekparkett och ljusa väggar.

Vardagsrum

Med öppen planlösning mot köket finns vardagsrummet med många stora fönster vilket ger om ljusinsläpp. Perfekt planerat med ordentlig plats för soffa. Utgång till inglasad balkong. Ekparkett och ljusa väggar.

Inglasad balkong

Härlig, rymlig och inglasad balkong med fin utsikt mot den lugna innergården.

Sovrum

Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderobsvägg med skjutdörrar. Ekparkett och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar A?rsredovisning 2020 Stadgar Energideklaration

Länkar

Film Film Föreningens hemsida

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

45 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Väsbyvägen 7D

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tegelbruket 2

Organisationsnummer

769631-8851

Allmän information

Brf Tegelbruket 2 består av 59 lägenheter fördelade på 5 våningar med 4 lokaler i entréplan och garage i källaren. Adresserna är Väsbyvägen 7 A-G, Lergropsvägen 2 och Bryggerivägen 1 A.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns lägenhetsförråd, cykelförråd och barnvagnsförråd.

Antal lägenheter

59

Byggnader

Byggår

2017-2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 887 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl. kallvatten & uppvärmning

Avgiftsförändringar

Inga avgiftshöjningar planerade under 2021 enligt info från bostadsrättsföreningen den 26/1-2021.

Kommentar

Hushållsel och varmvattenförbrukning är beräknat enligt schablon.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Obligatoriskt bredbandstillägg

220 SEK/månad

Varmvatten

75 SEK/månad

Summa driftkostnad

595 SEK/månad

Parkering

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

900 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

84 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

96 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta