Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ostgatan 20, Kallebäck, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
41 kvm
Avgift
3 063 SEK / mån
Rum
2 rum

Förtjusande tvåa med högt läge och fransk balkong i söder!

Välkommen upp till denna ljusa tvåa näst högst upp i huset. Välplanerad bostad, perfekt för förstagångsköparen och studenten. Lägenheten har genomgående fina ytskikt samt en nyslipad fiskbensparkett i original och vi finner även en fransk balkong i söderläge från vardagsrummet. Mysigt sovrum som erbjuder gott om förvaring. Badrummet är stambytt och helkaklat i ljusa toner, utrustat med badkar samt förberett för installation av tvättmaskin. Fiberinternet (250Mbit/s) ingår i månadsavgiften och föreningen erbjuder parkeringsplatser från 250 kr/mån.

Bostaden återfinns i en fastighet som genomgick omfattande renoveringar år 2007-2009 där bland annat stambyte, el-stambyte, fönsterbyte, fasadrenovering och balkongbyte ingick. Tvättrummet i källarplan renoverades år 2018 och nya hissar installerades under 2020.

I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt närhet till Skårsskolan via cykelleder. Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 50 och 86 är frekventa och tar dig till centrum respektive Mölndal Innerstad på 10 minuter. Till Chalmers på ca 20 minuter.

Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Detta kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy