Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Trombonstigen 5, bv, Brunna - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrätt
KVM
66.5 kvm
Avgift
4 180 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

RENOVERAD 2:A PÅ MARKPLAN!

Nu finns denna utmärkta och stora 2:a om hela 66,5 kvm till salu på Trombonstigen 5! Bekvämt läge på markplan. Genomgående ljus och fin lägenhet med stora rum som erbjuder ett mycket trivsamt boende. Lyxigt renoverat kök med fina materialval. Stor uteplats i fint läge. Goda förvaringsmöjligheter båda via en stor klädkammare. 2.905 kr följer med och finns i den inre rep. fonden att utnyttja vid förbättrande åtgärder i bostaden. Lekparker och grönområden mellan husen och gårdarna sätter gemytlig prägel på området. (List kommer ordnas på golv mellan kök och vardagsrum) Välutvecklat nät av gång- och cykelvägar i hela Brunna, parkering bredvid bostadsområdet och kort promenad till busshållplats. Stora skogs- och strövområden fram till Mälarens kantband. Välskött HSB-förening. Välkommen på visning, värd att se!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Genomgående ljust laminatgolv i hela lägenheten och vita väggar. Direkt till höger finns en stor och rymlig klädkammare.

SOVRUM
Stort sovrum med ljust laminatgolv och målade väggar. Plats för både dubbelsäng och sovrumsmöbler.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat rum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljust laminatgolv och ljusa väggar. Utgång till den inglasade uteplatsen.

KÖK
Renoverat kök från 2020. Svarta luckor, ljus bänkskiva och lyxigt stänkskygg. Integrerad diskmaskin, inbyggd kombinerad micro och ugn, spishäll, kombinerad kyl och frys (Samsung). Ljust laminatgolv och vita väggar. Ligger en list där gamla väggen stod innan mellan kök och vardagsrummet.

BADRUM
Stort badrum med våtrumstapet, plastmatta, badkar, WC, tvättmaskin handfat och spegelskåp med förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar 73cadc70-355c-11eb-b73d-0fb2c157c862 DOK1D9899F6611747749A1F7E71CE344BAB_20220225084353 1012172-deklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 895 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

66.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Trombonstigen 5, bv

Ort

Kungsängen

Kommun

Upplands-Bro

Beskrivning av förråd m.m.

Vindsförråd

Lägenhetsnummer BRF

267

Våningsplan

1 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB:s brf Sadelmakaren nr 176 i Upplands-Bro

Organisationsnummer

716417-4729

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: TV-basutbud från Comhem.
Internet: Internet via Bredbandsbolaget eller alternativt Comhem.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glas energifönster

ÖVRIGA BYGGNADER
Förråd finns på vindsvåning
Det finns cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga och vindsförråd. Det finns ett vindsförråd som hör till varje lägenhet. Om man bor i låghus har man vindsförråd i närmsta höghus.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 163

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns bastu, förråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Antal lägenheter

163

Byggnader

Byggår

1985

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 180 SEK/månad

Andelstal insats

0,49265%

Andel av månadsavgift

0,49265%

Inre reparationsfond

2 905 SEK

Överlåtelseavgift

1 120 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

448 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

200 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Bilplats/Garage
Carport: 300 kr/månad fast kostnad. Har separat kö.
Parkering
P-plats med el: 200 kr/månad fast kostnad. Har separat kö. Har strömuttag.
P-plats utan el: 120 kr/månad fast kostnad. Har separat kö.
Moped: 80 kr/månad fast kostnad. Har separat kö.
Motorcykel: 130 kr/månad fast kostnad. Har separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

117 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

121 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Övrigt

OMRÅDET FÖR ALLA
Flertalet lekparker och bollplaner finns i områdets närhet. Cykel/gångbanor gör hela Brunna lättillgängligt även för barnen. Hagnässkolan med mellan och högstadie ligger på 5 minuters avstånd och Brunnaskolan med förskola, låg-och mellanstadium finns några hundra meter längre bort. Tre förskolor finns i Brunna, Brunna förskola, Artisten och Hagnäs. En fin idrottshall finns vid Hagnässkolan och ger fler barn tillfälle att utöva sin idrott på hemmaplan.

På några minuters gång eller cykelavstånd ligger Mälaren, där finns den mysiga badplatsen Stigstorp med badbryggor och lekpark. Bilfärd till Lillsjön med badplats tar ca 5 minuter, vintertid plogas skridskobana och grillplats finns.

Busstrafiken till Kungsängen C med pendeltåg går varje kvart, likaså pendeltågen och till Sthlm City tar det 27 minuter.

NYA KUNGSÄNGENS IP
Kungsängens nya idrottsplats står färdigt i Gröna Dalen (promenadavstånd) där bland annat löparbanor, fem nya fotbollsplaner (naturgräs och konstgräs) och vintertid konstfrusna banor finns.

GOLF
Kungsängens Golfklubb finns på promenadavstånd och i Upplands-Bro finns även Bro-Bålsta Golfklubb och nyanlagda Bro-Hof Slotts Golfklubb, samtliga högklassiga anläggningar.

UPPLANDS-BRO VÄXER
Det byggs och har byggts mycket de senaste åren i kommunen. Mer bostäder är på gång samt marknadsplatser, för mer info se kommunens hemsida http://www.upplands-bro.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy