Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Möckelvägen 22, Årsta, Årsta
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
3 184 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad och renoverad med balkong i ett högt läge i söder

I omtyckta kvarter ligger denna välplanerade 2:a om ca 43 kvm. Renoverat kök, trivsamt vardagsrum med balkong i ett högt läge i söder. Insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och helkaklat badrum samt hall med plats för förvaring. Välskött förening i stambytta fastigheter. Perfekt läge mellan Årsta Torg och Gullmarsplan med närhet till tvärbana, buss, Årstaviken, Globen och service.

Rumsbeskrivning

HALL: Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning vid entrén samt förvaring i två garderober med överskåp. Vitmålade väggar och laminatgolv. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM: Trivsamt vardagsrum med plats för både soffhörna och förvaringsmöbler. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till balkong med ett högt och fritt läge i söder.

SOVRUM: Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderob. Vitmålade väggar, fondvägg och ekparkettgolv. Insynsskyddat fönster.

KÖK: Nyrenoverat kök med skåpsinredning i vitt och svart kakel ovan rostfri diskbänk samt laminatbänkskivor. Matplats för ca 2 personer. Städskåp och bra förvaring. Utrustning: Gasspis, elektrisk ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys samt diskmaskin.

BADRUM: Stambytt mycket fräscht, helkaklat badrum. Utrustning: Badkar, tvättställ, wc, badrumsskåp och fönster.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Brf Hummeln 3 2019

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

43 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Möckelvägen 22

Ort

Årsta

Kommun

Stockholm

Beskrivning av förråd m.m.

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga i huset.

Lägenhetsnummer BRF

3

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong, läge söder.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hummeln 3

Organisationsnummer

769617-3918

Allmän information

FÖRENINGEN
Föreningen är belägen på adresserna Möckelvägen 22-26 och förvärvade 2010-04-21 fastigheten Hummeln 3 och består av en byggnad och har 20 stycken lägenheter samt 1 lokal.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga planerade avgiftshöjningar (april-21). Man har inga stora renoveringskostnader i närtid och dessutom finns fortfarande ett antal hyresrätter som är en dold tillgång för föreningen.

TV OCH BREDBAND
Bredband och grundutbudet på kabel-tv ingår i avgiften.

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

TV: Ansluten till kabelnät.
Internet: Bredband.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 20
Antal hyresrätter: 3

Antal lägenheter

20

Byggnader

Byggår

1944

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 184 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, bredband och grundutbudet på kabel-tv.

Andelstal insats

5,143%

Andel av månadsavgift

6,25%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats. Går att hyra utanför porten för 200 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö men ledig plats finns.

Energideklaration

Specifik energianvändning

173 kWh/m²

Beskrivning

Övrigt

SERVICE/KOMMUNIKATION: Tvärbanestation Linde precis i närheten och busshållplats till Gullmarsplan finns på Johanneshovsvägen och Årstavägen med regelbunden trafik (bussar 160, och 168). Vid Gullmarsplan finns anslutning till både tunnelbana, bussar och tvärbana. Med buss tar du dig snabbt till Årstabergs pendeltågstation som är en knutpunkt för byte mellan pendeltåg och bussar. Ett stenkast till Årsta Torg där bibliotek, Folkets hus, apotek, affärer m.m. finns. Globen Centrum går eller cyklar du till på några minuter. Här finns det service såsom mataffärer, apotek, caféer, restauranger, butiker m.m.

OMGIVNING: Möckelvägen ligger i ett lugnt område med närhet till både stan och natur. Strax intill finns Vättersparken samt gångavstånd till Årstaskogen med Årstavikens härliga strövområden och motionsspår. För den träningsintresserade finns inom cykelavstånd Eriksdalsbadet vid Skanstullsbron och för den golfintresserade finns Årsta drivingerange vid Årstafältet samt Enskede Rackethall med badminton och tennishall. Gångavstånd till Enskedeparkens bageri (ca 5 min).

Observera att det enligt lag råder fri prövningsrätt och att budgivning kan förekomma. Säljaren har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Som din lokala mäklare på Årsta Torg kan vi marknaden utan och innan. Därmed kan vi ge dig en ökad trygghet och kvalitet för ditt framtida köp och försäljning. Har även ni tankar på att sälja eller är nyfikna på vad er bostad är värd idag. Kom förbi oss på Årsta Torg eller ring oss till kontoret på 08-722 98 10.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy