Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ullstämmavägen 198, Ullstämma, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
86 kvm
Avgift
4 785 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Stilsäkert hem

Kärlek vid första ögonkastet!

Låt dig bekantas med en lägenhet utöver det vanliga. I idylliska Ullstämma har vi nu ett ypperligt tillfälle för den medvetne att säkra upp ett renodlat drömboende med harmoniska färg- och materialval i skandinavisk stil. Interiören genomsyras av varma kulörer, enhetliga golv och en påtaglig trivselkänsla. Lägenheten ligger med ett fenomenalt gavelläge med fönster i tre väderstreck utan insyn och fantastiska ljusinsläpp. Vi befinner oss på våning 3 i hus med hiss, vilket bidrar till ett mycket bekvämt boende med en privat atmosfär.

Den rymliga entréhallen ger ett inbjudande första intryck och binder samman samtliga rum. Lägenheten har ett stort, socialt utformat vardagsrum som utgör mittpunkten i bostaden. Modernt, fullutrustat kök med matplats och utgång till balkong i österläge och fin vy ut över grönområde. I anslutning till köket finns ett lite mindre rum som går att nyttja som kontor/hobbyrum eller som ett stort förvaringsutrymme. Det finns ett fräscht badrum och en separat tvättstuga. Sovrummet är väl tilltaget och har även access till ett extra litet rum som går att använda som ett extra sovrum eller klädkammare.

BRF Ullstämma By är en solid förening, mycket välskött, aktiv och stabil med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. De har bland mycket annat sänkt månadskostnaden. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som återvinningsrum, förråd för gemensamma trädgårdsredskap och cykelrum.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Ullstämmas hjärta. Mycket lugnt och barnvänligt läge med bilfria gator, lekplats och fina grönområden. Här bor ni i ett mycket bra område som passar alla åldrar och erbjuder goda förbindelser till city, livsmedelsbutiker, förskola och skolor. Vidingsjö Motionscentrum ligger inom gångavstånd och Ekholmen Centrum finns en promenad bort. Dessutom har man Landeryds golfbana en bit bort från bostaden.

Tillträde kan ske i november - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy