Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hjärtstensvägen 11, Norrboda - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 213 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

FIN & LJUS 2:A HÖGT UPP I HUSET!

Fin och inflyttningsklar 2:a som är belägen högt upp i huset och erbjuder möjlighet till ett trivsamt boende i ett expansivt område! Nära till handelsplats med affärer, stor idrottsplats med både konstgräs och konstis, badsjö, fina strövområden, busskommunikationer och E18 för smidig resa in mot City. Fräsch, välplanerad och fullt utrustad bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum, lyxigt badrum med tvättmaskin & torktumlare. Stor balkong att utnyttja. Källarförråd. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig och ljus hall med brunt klinkergolv och vita väggar. En garderob samt plats för hatthylla.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Parkettgolv och vita väggar. Bra med ljusinsläpp.

KÖK
Ljust och fräscht kök med kvalitativa vitvaror från Bosch. Ljus laminatbänkskiva med vitt kakel ovanför. Parkettgolv och vitmålade väggar. Glasdörr ut mot den stora inglasade balkongen. Fullt utrustat med inbyggd ugn, spishäll, diskmaskin, inbyggd micro, kylskåp, frys och spisfläkt.

BADRUM
Stort och modernt helkaklat badrum med brunt klinker och vitt kakel. Dusch med glasdörrar, WC, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, handdukstork och spegelskåp. Spotlights i taket.

SOVRUM
Rymligt sovrum med bra garderobsutrymmen. Plats för stor dubbelsäng. Parkettgolv och vitmålade väggar.

BALKONG
Mysig balkong med plats för stor soffgrupp.

Dokument (pdf)

stadgar hjärtstensvägen 11 årsredovisning2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 195 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Omgående

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hjärtstensvägen 11

Ort

Kungsängen

Kommun

Upplands-Bro

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd

Lägenhetsnummer BRF

7304

Våningsplan

4 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Handelsparken

Organisationsnummer

769632-5260

TV/internet

Fiber: Sappa Play, obligatorisk kostnad om 299 kr/månad.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och mekanisk frånluft.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 65

Antal lägenheter

65

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 213 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl. Värme, vatten
Obligatoriskt tillägg internet: 299kr

Andelstal

1,436%

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

200 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har totalt 47 parkeringsplatser. Av dessa hyrs alla platser ut till medlemmar i föreningen. 38 platser är utrustade med eluttag för motorvärmare, 7 platser saknar el, 2 platser är utrustade med laddningsstolpe och 1 plats är reserverad för fordon med godkänt utfärdande av parkeringstillstånd för rörelsehindrade.
P-plats: 350 kr/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta