Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vårflodsgatan 21, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 184 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ett boende med det lilla extra

Denna bostad är REDO för försäljning. Anmäl ditt intresse eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Välkommen till en påkostad och nyproducerad lägenhet på Vårflodsgatan 21.
I ett supercentralt läge erbjuds nu möjlighet att flytta in i denna superfina bostad som genomgående andas elegans och nyskick.
Bostaden innehar fantastiska ljusflöden, trevliga sociala ytor, fullutrustat kök med fina val, ett helkaklat badrum samt ett rymligt sovrum.
Garage nås från hiss och Tyresö centrums portar finns runt hörnet med tillgång till allt man kan önska sig i vardagen.

- Låg avgift
- Supertrevlig innergård
- Möjlighet finns att bygga om till en 3:a
- Eko-boende med bilpool, cykelpool och laddstolpar för elbil
- Nyskick
- Optimalt planerad
- Möblerbar balkong mot magisk innegård
- Garage i huset nås från hiss
- Centrums portar 1 min bort
- Två takterrasser i föreningen

Väl i bostadens möts vi av en välkomnande och rymligt hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och säsongens alla accessoarer. I hallen finns garderob och lägenhetens förråd för att dölja förvaring på bästa sätt.

Från hallen öppnar de sociala delarna upp sig med ett ljust och väl tilltaget kök och vardagsrum med stora ytor och en social planlösning samt stora fönsterpartier i soliga lägen som skänker enorma ljusflöden till bostaden.
Köket från erkända VEDUM är ett riktigt klasskök, med snickerier i grå nyans, ljus laminat bänkskiva och kakel av Centro Carrara Hexagon ger ett stilrent och exklusivt intryck rakt igenom. Fullt utrustat med rejäla arbets- och avlastningsytor samt gott om förvaring i skåp och lådor.

Vidare in i lägenheten nås det helkaklade badrummet av stora mått i moderna och stilrena färger där materialvalen är av högsta klass. Här finns både dusch med hand och takfunktion, kommodskåp samt en fullmatad klädvårdsdel med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ovanstående arbetsbänk och förvaring genom väggskåp.

I den svalare delen av bostaden ligger sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering efter tycke och smak. Från sovrummet når vi balkongen om 5 kvm som ligger mot den trevliga innegården.

Från hiss når man två stora takterrasser samt den grönskande innergården för nyttjande av föreningens medlemmar. Perfekta ytor att tillgå för sommarfesten eller det stora sällskapets middagar.

Vårflodsgatan ligger i den nya stadsdelen Norra Tyresö centrum, där man bygger för en hållbar livsstil genom bland annat miljöklassificerade bostäder samt gator med gående och cyklar i fokus. Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Det finns bil- och cykelpool, grön fjärrvärme och laddstolpar.
Brf Steget uppfört av Riksbyggen ligger i ett perfekt läge vid centrum med bostäder på våningar som mixas med butikslokaler i bottenvåning vilket ger goda kassaflöden till föreningen.

På den grönskande innergården finns lekhus i trä för barnen, gräsyta och flertalet sittplatser för fika eller middag. Innergården fylls även av grönska i form av olika perenner, träd, buskar och planteringar samt ett trevlig fågelbad. För de med gröna fingrar finns odlingslådor att påta i.
Från trapphuset kan man ta hissen direkt ner till garaget. I garaget finns det även parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar.
I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum.

OMRÅDET:
Här har ni endast 1 min gång till Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel.
I närområdet finns flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, rackethall, populära skolor, vårdcentraler samt bankkontor.
Kommunikationerna från Tyresö Centrum är suveräna med täta avgångar till Stockholm City, Nacka, Haninge såväl som resterande delar av Tyresö.
På det stora hela ett drömboende där ni bara kan flytta in och njuta från första stund av nyproduktionskänslan.

Ta chansen och kontakta ansvarig mäklare för löpande information och missa inte visningarna.

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vårflodsgatan 21

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer

3301

Våningsplan

3 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Steget

Organisationsnummer

769632-9536

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Steget är ett hållbart hus, där både människor och naturen får växa. Huset drivs av grön fjärrvärme och har grönt tak för att bidra med ökad växtlighet.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Pantsättningsavgiften får högst uppgå till 1% av gällande prisbasbelopp och betalas av bostadsrättsinnehavaren enligt föreningens stadgar.
Överlåtelseavgften får höst uppgå till 2,5% av gällande prisbasbelopp och betalas av köparen enligt föreningens stadgar.

TV OCH BREDBAND
TV/tele/data fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Bad, hall, förråd och kök har inget uttag. Det finns också trådlöst wifi.

GÅRDSPLATS
På den gemensamma innergården, en trappa upp från gatan, erbjuds en grön oas med odlingslådor och gröna områden.
På de gemensamma takterrasserna finns ett "fjärilshotell", det vill säga odlingslådor och pergolor där växter trivs och insekter pollinerar.

BYGGNADSÅR
2019

TV/internet

Internet: TV/tele/fiber fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Det finns också trådlöst wifi.
Obligatorisk kostnad om 229 kr/månad.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme (EKO)

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glas

ÖVRIGA BYGGNADER
Övernattningslägenhet, cykelförråd, takterrasser, barnvagnsrum samt rullstolsrum

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 72

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en gemensam cykelpool med lådcyklar. Behöver man tillgång till bil någon gång ibland finns en gemensamma bilpool.
Gemensamhetslokal finns om du har gäster på besök och det finns även övernattningsmöjligheter.
I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum och det tillhörande lägenhetsförrådet.

Antal lägenheter

72

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 184 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår: Värme, kallvatten, elnätsavgift och nyttjande av föreningens faciliteter.
Kostnad för hushållsel samt varmvatten betalas enskilt till bostadsrättsföreningen enligt förbrukning.
Obligatoriskt tillägg för tv och bredband på 229 kr.

Andelstal insats

1,5376

Andel av månadsavgift

1,53763

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage finns i två plan. 26 platser finns att hyra för ca 1 000 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om ca 1200 kr/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy