Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 095 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kristiansborgsallén 1B, Kristiansborg, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
2 334 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lägenhet med stor och charmig balkong på populära Kristiansborgsallén!

Det första man möts av i denna bostad är en välplanerad och funktionell hall. Det sociala, praktiska och öppna köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och ljusa skåpluckor. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det även en sovalkov.
I den här ettan finns en stor och charmig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av det fantastiska solläget som erbjuder sol från lunch fram tills att solen går ner.

Denna lägenhet finns på trygga och omtyckta Kristiansborg, vilket är ett utmärkt bostadsområde för ett ungt par, studerande, eller dig som söker ditt första boende. Här bor man exempelvis med Mälardalens högskola, Arosvallen och Rocklunda alldeles intill och Västerås centrum och sjukhuset tio minuter bort.

VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Rumsbeskrivning

Hall

Den välplanerade och funktionella hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns det hatthylla, klädhängare och en garderob.

Kök

Det sociala, praktiska och öppna köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spis, induktionshäll, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och fläkt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och vita skåpluckor.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett rymligt och lättmöblerat rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp. Du når även lägenhetens balkong härifrån.

Badrum

Funktionellt badrum med toalett, dusch, handfat och förvaringsskåp. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Balkong

Stor och charmig balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Här är det ett unikt solläge, du kan njuta av sol i princip hela dagen, från lunch fram tills att solen går ner!

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2020 Brf Valsborg Stadgar HSB brf Valsborg i Västerås 2018 Energideklaration

Allmän information

Pris

1 095 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

35 kvm

Gatuadress

Kristiansborgsallén 1B

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Valsborg

Organisationsnummer

778000-3310

Allmän information

Stabil förening med god ekonomi.
BRF kräver individuell medlemskap i HSB-föreningen.

TV OCH BREDBAND
TV vid ComHem.
Bredband via Telenor.

ÖVRIGT
BRF har individuell mätning och debitering av el samt varmvatten. Föreningen sköter elupphandlingen. Vilket innebär att varje boende betalar för sin egen el men slipper den fasta abonnemangsavgiften.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2003-2004: Stamrenovering
2008: Nya lägenhetsdörrar
2011: Nya fönster 2011
2015: Lyktstolpar till parkeringsplatserna
2020: Investerat i individuell mätning och debitering av el

Kommande renoveringar

Planerat framtida underhåll enligt underhållsplan: Målning av trapphus, byte av cirkulationspumpar i värmesystemen, översyn av asfalterade ytor.
Inga större planerade renoveringar.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 36

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga och cykelrum.

Antal lägenheter

36

Ekonomi

Månadsavgift

2 334 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, Kabel-TV

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftsförändringar.

Andelstal insats

2,31516

Andel av månadsavgift

2,31516

Kommentar

Vatten debiteras på hyra efter förbrukning.
El debiteras på var tredje månad på hyran.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

21 st p-platser, de flesta med el-stolpe. 150 kr/mån med el-stolpe och 110 kr/mån utan.
1 stycken i kö just nu.
Finns även kommunala boendeparkeringar i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy