Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 275 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Femte Tvärgatan 19C, Brynäs, Gävle
Typ
Bostadsrätt
KVM
68.5 kvm
Avgift
4 164 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig 3:a i sekelskiftesstil med balkong!

Varmt välkomna till en genomgående ljus och fräsch 3:a i sekelskiftesstil med balkong i soligt söderläge!

Här erbjuds en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Lägenheten erbjuder ett trevligt renoverat kök med plats för matgrupp, badrum med dusch och tvättmaskin, två rymliga sovrum med plats för större säng och garderober. Stort vardagsrum med sekelskiftesdetaljer som stuckaturer och höga lister. Här har du plats för både soff- och matgrupp. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong i härligt söderläge med sol större delen av dagen. Till lägenheten hör även ett stort vindsförråd. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg.

Perfekt läge på Brynäs med närhet till mataffär, restauranger och bussförbindelser. En kort promenad bort ligger Centralstationen och fina stråk kring Gavleån och Gävle strand. Trivsam förening med grillplats och övernattningsrum för föreningens medlemmar att nyttja. Här finner du allt för ett trevligt boende.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

1 275 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

68.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Femte Tvärgatan 19C

Ort

Gävle

Kommun

Gävle

Lägenhetsnummer

30-2812-1-17-9

Våningsplan

2 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Hsb brf Östermalm

Organisationsnummer

785000-1103

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Brynäs 46:4 i Gävle kommun.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ekonomisk förvaltning via HSB södra norrland.

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv och bredband via ComHem. Bredband tecknas separat av bostadsrättsinnehavarna.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Protector Försäkring. I försäkringen ingår styrelseansvar samt kollektivt bostadsrättstillägg.

BYGGNADSÅR
1952

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

1988: Stambyte, Renoverade badrum.
2012: Relining avloppsstammar.
2015: Byte av vattenmätare, Bortkoppling av ej godkända retursystem för vatten och värme, Byte till Låstjänst & Alarm, Förebyggande undersökning/filmning av avlopp, Ökat säkerheten på skaldörrar, Röjning och bortforsling av sopor på vindar p.g.a. brandrisk, Reparation av fläktsystem, Takunderhåll, Installation av blandningsventil på varmvatten.
2016: Del av fasad lagad, Energibesparande åtgärder.
2017: Målat och fräschat upp tvättstugan.
2018: Grind till entrén från gatan, Renovering av garageport, Brandskyddsåtgärd, Uppgradering av föreningens Tv/Bredband, Fräscha upp gästrum och övriga gemensamhetsytor, Fler energibesparande åtgärder.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 55
Antal lokaler: 6

Antal lägenheter

55

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 164 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Internet

Andelstal insats

1,46368

Andel av månadsavgift

1,46368

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

160 SEK/månad

Summa driftkostnad

360 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

1 garage med 15 bilplatser och 5 mc/mopedplatser.
11 p-platser. Till dessa är det separat kö.

Föreningen säljer även några parkeringskort varje år som kan nyttjas för en specifik parkering där "först i kvarn" gäller på platserna.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta