Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 350 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Almbygatan 6, Spånga, Spånga
Typ
Bostadsrätt
KVM
25 kvm
Avgift
1 667 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

ACCEPTERAT PRIS!

Perfekt förstaboende med låg månadsavgift som innehar allt man efterfrågar med extraordinära kommunikationer precis runt hörnet!

Modernt boende i fastighet som nyproducerades år 2017. Bostaden erbjuder ordentligt kök, stilrent badrum med golvvärme, rymligt sällskapsrum med plats att bygga loft om så önskas och en rejäl uteplats i soligt söderläge!

19 minuter till Centralen med tunnelbana! 7 minuter promenad till Rinkeby centrum och tunnelbanan tar dig till City på 18 minuter. Här finns även bussar som tar dig till Spånga och Kista. Från Rinkeby går en direktbuss till Universitetet. Runt knuten ligger Järvafältet med trevliga promenad- och joggingstråk samt kolonilotter och ett utomhusbad. Rinkebyterrassen är en ny stadsdel som binder ihop Spånga och Sundbyberg där Rinkeby växer ihop med Ursvik.

Kontakta mäklaren Jannike på 0766443173 för mer information!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Kök

Modernt och stilrent kök med vita släta skåpluckor och lådfronter och arbetsbänk i mörk laminat. Spis, ugn, mikro samt kombinerad kyl/frys. Matbord för 2-4 personer. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Sällskapsrum

Rymligt och ljust sällskapsrum som erbjuder sovdel och vardagsrumsdel. Möblera med säng och tillhörande sängbord. Vardagsrumsdelen går att möblera med soff, tillhörande soffbord och tv-möbel. Utgång till balkong. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Badrum

Stilrent badrum med svart klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. WC, tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin med ovansittande arbetsbänk.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Brf Utbilcken Ekonomisk-Plan Brf Utblicken

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

1 350 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

25 kvm

Gatuadress

Almbygatan 6

Ort

Spånga

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

1001

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Utblicken på Rinkebyterrassen

Organisationsnummer

769628-8757

Allmän information

Föreningen består av 51 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Varje bostad har ett källarförråd. Cykelförråd finns i källarplanet.

Basutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Föreningen är anslutet till internet genom Stockholm stads fibernät. Medlemmarna tecknar själv abonnemang för internet.

Förråd
Till bostaden tillhör ett förråd.

Följande parkeringsalternativ finns i garaget på Hjulstavägen 88:

Liten plats 850 kr
Normalplats 1000 kr
Plusplats 1150 kr
Premiumplats 1300 kr

Parkando administrerar uthyrning av garageplatserna och kontaktas för köstatus och bokning:
kundservice@parkando.se
08-408 396 38

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 667 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, VA, Kabel-TV & Bostadsrättstillägg

Andelstal

1,27030%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta