Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Eklundshovsvägen 27C, Riksten, Tullinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 131 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

På Eklundshovsvägen i populära Riksten i Tullinge finns denna rymliga 2:a om 55 kvm till salu. Planlösningen är öppen och modern. Vardagsrum med balkong i söderläge, fullt utrustat kök och badrum med tvättmaskin samt ett stort sovrum med gott om förvaring. Genomgående vitmålade väggar och ett enhetligt parkettgolv.

Föreningen har garage och parkeringsplatser att hyra. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även TV, bredband och IP-telefoni via AllTele. Förråd finns separat byggnad på gården.

Bra läge i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till ICA, pizzeria, bio, frisör, buss och naturen samt skola och förskola. I Tullinge finns ett större utbud av butiker och service, och pendeltåget som tar en runtom i Stockholm. I Riksten bor du med naturen runt knuten, här finns fina strövområden samt närhet till Lida Friluftsområde som erbjuder aktiviteter året runt, bland annat finns badplats, grillplats, värdshus, motions- och skidspår, gym och mycket mer.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

RUMSBESKRIVNING

HALL
Rymlig entré med ekparkettgolv och god förvaring i form av förråd direkt till höger.

KÖK
Kök med goda arbetsytor, vita släta luckor och bra förvaring. Vitvaror i form av ugn med keramikhäll, micro, fullstor kyl & frys, diskmaskin samt spisfläkt. Ekparkett.

BADRUM
Badrum med stor yta. Handfat, wc, dusch, handdukstork samt även tvättbänk med underliggande tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM
Ljust och fint vardagsrum med ekparkett och gott om yta för större soffgrupp. Här finns även utgång till lägenhetens smultronställe i dess uteplats i rakt söderläge.

SOVRUM
Sovrum med egen klädkammare som i dagsläget används som ett barnsovrum. Ekparkett.

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

1 895 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Gatuadress

Eklundshovsvägen 27C

Ort

Tullinge

Kommun

Botkyrka

Lägenhetsnummer

45-2096-30-1

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Boklok Flottiljen

Organisationsnummer

769629-8194

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Via Telia Triple-play. Grundutbudet av kanaler ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje lägenhet finns ett förråd.

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 131 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning, Internet samt TV.

Andelstal

2,66717

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy