Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hanstavägen 94, Vån 3, Kista gård, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
59.5 kvm
Avgift
3 144 SEK / mån
Rum
2 rum

Hjärtligt välkomna till Hanstavägen 94!

Låt mig få presentera en inflyttningsklar och optimal tvårummare om 60,5 kvm med stor inglasad balkong - här har inget lämnats åt slumpen. Önskar ni flytta in i ett modernt hem där varje kvadratmeter har ett syfte? Då har jag rätt bostad för er! Bostaden präglas av ljusa färgval på väggarna och genomgående parkett vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak. Tack vare stora fönsterpartier i vardagsrum och sovrum skapas det rikligt med ljus som flödar genom samtliga rum och här kan ni stanna upp ett tag och verkligen njuta av utsikten. Visst låter det bra? Välkomna att stiga på!

Vi öppnar dörren och möts direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela lägenheten. Den välkomnande entréhallen erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla där ni kan hänga av er ytterkläder och skor. Här finns även plats för övrig hallmöbel om så önskas. Strategiskt placerad intill entréhallen hittar vi bostadens rymliga och stilrena badrum med mörk klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Wc, tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin med snygg arbetsbänk ovan.

Från entréhallen tar vi ett par steg in i bostaden och hamnar i det magnifika vardagsrummet som är i en social och öppen planlösning med köket. Möblera vardagsrummet med den stora och sköna soffan, tillhörande soffbord och media-möbel. Matsalsdelen erbjuder gott om plats för matbord för 4-6 personer intill fönsterparti med fin utsikt. Därefter kommer köket - det moderna och stilrena köket som har allt man önskar sig som spis, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Tillaga en god trerättersmiddag till era vänner, bjud de på en fördrink i vardagsrummet och duka upp med finporslinet på matbordet och njut av varandras sällskap. Tillsist har vi bostadens rymliga sovrum som erbjuder plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Bädda upp sängen med era favoritlakan och njut av första koppen kaffe på lördagsmorgonen - här kommer ni sova gott och vakna utvilade!

Ta tillfället i akt och boka in visningstiderna i er kalender så ni inte går miste om denna pärla till bostad - Välkomna hem!

Brf Odde är en stabil och solid förening. Här bor ni med närhet till bra kommunikationer med bussen som tar dig till Sollentuna pendeltågstation på ca 5 min alternativt tunnelbana som tar dig till city på 17 min. All tänkbar service med Kista galleria runt hörnet med matbutiker, bra shopping och för den träningssugna finns här även gym. Närhet till grönområden och parker.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy