Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sikvägen 55, Centrala Tyresö, TYRESÖ
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 939 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Väldisponerad 3:a högt upp i huset med solig balkong i västläge!

Gavelläge högt upp i huset!

Nu finns chansen att förvärva en gaveltrea högt upp i huset. Bara att flytta in och trivas från första stund!
Denna bostad är belägen på femte våningen med en rymlig inglasad balkong i fritt och insynsskyddat västläge där man erhåller solsken från lunch till nedgång.

- Gaveltrea med extra fönster och ljus
- Inglasad balkong
- Högst upp i fastigheten & totalt insynsskyddat
- Möjlig att bygga om till en välplanerad 4:a (Se alt planlösning)
- Brf innehar gästlägenhet, bastu, tvättstugor, cykelförråd
- Nära Tyresö C, skolor, förskolor, bussar, naturen och fritidsaktiviteter.

Bostaden som enkelt går att bygga om till en fyra (se alt planlösning) innehar en väldisponerad planlösning som erbjuder sociala delar såväl som god flexibilitet inredningsmässigt.

När vi kommer in i bostaden möts vi direkt av en välkomnande och rymlig hall som innehar en stor klädkammare för goda förvaringsmöjligheter.

Från hallen når vi det rymliga helkaklade badrummet som är stambytt 2011/2012 och mycket tilltalande, här finns dusch, tvättställ med spegelskåp över och vägghängd wc.

Vidare finner vi det utsökta arbetsköket med snickerier i vitt och där goda arbetsytor samt gott om förvaring genom skåp och lådor är påtalande.
I anslutning till köket finns en trevlig matplats för det stora sällskapet. Här har många boende i området byggt ett sovrum för att nyttja som en 4 rok.

Intill köket finner vi det mycket rymliga vardagsrummet med fina ljusflöden tack vare gavelläget och fönster i två väderstreck. Rymden bidrar till såväl flexibel möblering samt erbjuder ett socialt rum för det stora sällskapet. Från detta rum når man den rymliga inglasade balkongen belägen i ett underbart väst-läge. Här njuter ni av solsken från lunch till sen kväll.

Båda sovrummen är av samma storlek och belägna i insynsskyddat östläge vilket ger svala sovrum även under varma månader.

I källarplan finns ett rymligt förråd som tillhör bostaden.

Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

BRF Gäddan är ekonomiskt mycket stabil och erbjuder flertalet faciliteter för sina innehavare.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med nyrustade innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Anmäl ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för att informeras löpande.

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

Flexibel planlösning som ger möjligheten att skapa en 4:a.

Balkong i västläge.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Gäddan 2018 Årsredovisning 2019

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

80 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sikvägen 55

Ort

TYRESÖ

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer

202

Våningsplan

5 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Gäddan HSB

Organisationsnummer

769604-8383

Allmän information

Föreningen förfogar över 3 st sammanbyggda och 5 st fristående hus (7-8 våningar). Inom fastigheterna finns även lokaler med en total yta av 253 m²
Föreningen registrerades 1999-09-24 och består av fastigheterna S:1,2,3,4,7,8,9,10 och 11 i Tyresö kommun. Den totala markarealen i samfälligheten uppgår till 45.415 m².
Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter där 67 st är hyresrätter (2018-12-31).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Ansluten till Kabelnät. ComHem
Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem & Bredbandsbolaget

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Utförda renoveringar

2005 Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats. Tak och hissar har renoverats av föreningen. Man har även renoverat tvättstugorna som finns. Brandsyn har genomförts, trapphusrenovering i alla trapphus har gjorts och garageportar har byts ut.
2011-2013 Stambyte genomfördes.
2014 Anlades nya parkeringsytor samt nya lekplatser.
2015 infördes enhetsmätning av el samt förbrukning av varmvatten (IMD).
2017-2018 Balkongsidor har renoverats under.

Övriga utrymmen i föreningen

Samlingslokal, gästlägenhet, cykelförråd, källarförråd samt bastu.
Två tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 61. Båda tvättstugorna är renoverade och till dom fordras kodlåsbricka, som kvitteras ut på föreningens expedition.

Antal lägenheter

419

Byggnader

Byggår

1963

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 939 SEK/månad. I avgiften ingår Ingår: Värme, kallvatten, förråd samt kabel-tv & bredband.
Föreningen tillämpar enhetsmätning av el och tillämpar även individuell mätning och fakturering för uppvärmning av kallvatten.

Andelstal

0,2892900

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Har strömuttag

Ja

Kostnad

250 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

150 SEK/månad

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

500 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy