Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Snödroppsgränd 28, Hässelby Norra Villastad, Hässelby
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm, biarea 17 kvm
Avgift
2 181 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till denna spektakulära och toppmoderna 2:a i Hässelby Norra Villastad!

Låt mig presentera denna exklusiva och nyproducerade 2:a om 35 kvm boarea och 17 kvm biarea i idylliska Hässelby Norra Villastad! Välkommen att uppleva en bostad utöver det vanliga med kvalitativa och påkostade materialval i fokus samt ljusa sociala ytor - här är det bara att flytta in och börja trivas. Hela bostaden präglas av fantastiskt ljusinflöde genom stora fönsterpartier och utgången till den rymliga balkongen i härligt solläge med lummig utsikt. Det här är ett hem för dig med högt ställda krav. Denna bostad absolut kan bli ditt egna drömboende! Stig på och känn dig som hemma!

Vi öppnar dörren och kliver in och välkomnas av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Entréhallen erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns även ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober längs hel vägg. Vi fortsätter några steg in i bostaden och till höger hittar vi det rymliga badrummet med riktig hotellkänsla. Här vill du spendera många timmar och skämma bort dig själv med en spakväll. Badrummet är stilrent med svart klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna och i övrigt finns wc, tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin. Intill entréhallen hittar vi ett mindre rum som passar utmärkt för att uppfylla drömmen om en egen walk-in closet - vem drömmer inte om det?

Låt oss gå vidare! Några steg till in i bostaden gör att vi hamnar i det ljusa och härliga sällskapsrummet som badar i solljus. Här samsas kök och vardagsrum och inbjuder till härlig samvaro med familj och vänner. Det exklusiva och stilrena köket kan få vem som helst att drömma om att bli mästerkock. Skåpluckor och lådfronter i en fin ljusgrå kulör och arbetsbänk i fint vitt utförande. Den maskinella utrustningen är slående och erbjuder induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kombinerad kyl/frys. Tillaga en god middag till dina gäster och duka upp matbordet intill fönsterparti för 2-4 personer. Efter middagen kan ni avnjuta efterrätten ute på balkongen i solnedgången. Vardagsrumsdelen erbjuder plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel.

Vi tar oss en trappa upp och hamnar på bostadens loft - det här är något som måste upplevas på plats. På loftet finns gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Låt fantasin flöda och skapa ditt drömsovrum med allt du önskar med fina inredningsdetaljer och varför inte en egen liten tv-hörna här uppe? Här kommer du sova gott och vakna utvilad. Här finns även ett extra utrymme som antingen kan nyttjas som en walk in closet eller hemmakontor.

BRF Snödroppen är en stabil och solid förening. Föreningen godtar fri andrahandsuthyrning samt ägandeskap genom juridisk person. Goda busskommunikationer till både T-bana och pendeltåg (10 min till Barkarby Station). Bra närservice av matbutiker m.m. i närliggande Åkermyntans centrum. Hela Hässelby omges av cykel och promenadstråk och för den båt och frilufts-intresserade finns nere vid Mälarens sjökust båtplatser och och flertalet småbåtshamnar.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaring i platsbyggda garderober. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Kök

Exklusivt och stilrent med med skåpluckor och lådfronter i ljusgrå kulör samt arbetsbänk i vitt utförande. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kombinerad kyl/frys. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Sällskapsrum

Ljust och rymligt sällskapsrum med plats för soffgrupp, soffbord och media-möbel. Finns även plats för matbord för 2-4 personer. Utgång till balkong. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Sovloft

Rymligt sovloft med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Badrum

Stilrent och rymligt badrum med svart klinkers och vita kakelplattor på väggarna. wc, tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin.

Länkar

Film

Allmän information

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

35 kvm

Biarea (BIA)

17 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Snödroppsgränd 28

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Snödroppsgränd

Organisationsnummer

769634-6571

Allmän information

Föreningen äger fastigheten STOCKHOLM VINTERGÄCKEN 1
I föreningen finns 50 bostadsrättslägenheter på adresserna Snödroppsgränd 26, och Snödroppsgränd 28.

Juridisk person kan accepteras

Ja

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 181 SEK/månad. I avgiften ingår Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

175 SEK/månad

Summa driftkostnad

425 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy