Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Stjärnsundsgatan 29, Bandhagen - Ormkärr, BANDHAGEN
Typ
Bostadsrätt
KVM
67 kvm
Avgift
3 830 SEK / mån
Rum
3 rum

Mysig trea i obelånad förening med närhet till skola och förskola samt tunnelbanan

Välkommen till den trevliga trerummare på Stjärnsundsgatan i populära Ormkärr och skuldfria HSB Brf Vårsådden.

Här får du en mysig lägenhet som nyligen renoverats där både väggar har målats och några nya golv har lagts. Två praktiska sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till solig balkong, snyggt originalkök som frächats upp och underhålltis väl, helkaklat badrum och en separat wc.

Bra förening som är skuldfri (enl. årsredovisning 2019) och består av 428 lägenheter. Trevliga grannar och god gemenskap. Föreningen har egen bastu och gym. Närhet till skola, förskola och till Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och utegym.

Promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm central på knappa 25 minuter. I Centrum återfinns även bland annat gym, restauranger, matbutik, konditori och all service som behövs. Du har även goda kommunikationer precis utanför huset med busslinje 143 som trafikerar sträckan Älvsjö - Hagsätra - Högdalen & Hökarängen. 10 min gångavstånd till Stuvsta med service och pendeltåg.

Ta chansen redan idag - köp ditt drömhem!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnade vitmålad hall med bra förvaring i form av en klädkammare samt en inbuktning med plats för avhängning av kläder och skor. Nylagt golv.

Sovrum:
Sovrum med vitmålade väggar och gott om plats för dubbelsäng och sovrumsmöbler.

Kök:
Originalkök med bra arbetsyta och förvaring. Vita skåpsluckor. Diskbänk. Bänkdiskamaskin. Matplats för 4 - 6 personer. Nylagt golv och vitmålade väggar.

Separat WC:
Separat toalett med WC, handfat och klinkergolv. Vitmålade väggar.

Badrum:
Helkaklat badrum med grå/blått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med handfat, badkar och tvättmaskin.

Vardagsrum:
Stort och rymligt vardagsrum med utgång till balkong med fri utsikt. Vitmålade väggar. Garderobshylla som ingår i köpet. I vardagsrummet finner ni plats för soffgrupp, tv-möbel och större matbord för middagsbjudningar. Stora fönsterpartier.

Sovrum 2:
Sovrum med plats för säng och skrivbord. Nylagt golv och vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2018 Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2019 Energideklaration Energideklaration - Stjärnsundsgatan 29

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

67 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Stjärnsundsgatan 29

Ort

BANDHAGEN

Kommun

Stockholm

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB i Stockholm Brf Vårsådden

Organisationsnummer

702002-5594

Allmän information

Vårsådden är belägen mellan Hagsätra och Stuvsta i Stockholms kommun, Vantörs församling. Föreningen bildades 1958 och inflyttning skedde under 1960. Föreningen innehar tomträtterna till, samt äger och förvaltar byggnaderna på fastigheterna i kvarteret Rågaxet 1, Hövolmen 1, Höräfsan 1, Vårsådden 1 samt Rågåkern 1.
Området består av lamellhus av tegel med långsträckta huskroppar. (3 våningar ej hiss) Husen är genombrutna av gångtunnlar klädda i turkos mosaik.

Brf bildades

1958

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

- 2020 Byte av entrédörrar samt installation av port/brick system.
- 2019 Byte av takfläktar, OVK besiktigat
- 2018 Stamspolning stående stammar, OVK-besiktnig, bastu
- 2017 Reparationer av balkonger.
- 2016 Stamspolning
- 2016 Trädinventering
- 2016 Dränering av grund på Fjugestagränd 17
- 2013 Utbyte av alla värmecentraler i föreningen
- 2013 Utbyte av alla armaturer i trapphus och utebelysning
- 2008 Samtliga tvättstugor totalrenoverade.
- 2005 fick vi nya fasadfogar mellan huskropparna.
- 2003 har husen genomgått en omfattande renovering som innefattar bland annat ny takpapp, stuprör, fläktar (tryck- och temperaturstyrda) samt nya rökluckor som samtidigt är ljusinsläpp på översta våningsplanen.
- 1994 genomfördes stambyten.

Kommande renoveringar

Föreningen har planer på att byta fönster framöver.

Övriga utrymmen i föreningen

Bastu samt motionsredskap för föreningsmedlemmar finns på Fjugestagränd 17. Hobbylokal finns på Fjugestagränd 23. Föreningslokalen ligger vid hörnan Stjärnsundsgatan/Glanshammarsgatan. Inom området finns 8st tvättstugor. Tvättstugorna är belägna påföljande adresser: Fjugestagränd 11 och 17, Glanshammarsgatan 93 och Stjärnsundsgatan 11 och 27.

Antal lokaler

13

Antal lägenheter

428

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 830 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg
I avgiften inger värme, vatten, TV-Basutbud och BR-tilläggsförsäkring.

Överlåtelseavgift

1666 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

714 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I området finns 238 parkeringsplatser och 70 garageplatser. Separat kö.
Uthyrning hanteras av HSB Stockholm lägenhetsadmin.

Gratis parkering finns ute på gatan.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

F

Beskrivning

Service och kommunikationer

Buss 143 stannar på Stjärnsundsgatan som tar dig till antingen Älvsjö med pendel och ett flertal bussförbindelser och Liljeholmen med dess anknytning till tvärbanan eller till Högdalen där flera busslinjer och t-bana ansluter. Inom 5 minuters promenadavstånd ligger Hagsätras tunnelbanestation (gröna linjen) som tar dig till Slussen på 18 minuter och T-centralen inom 23 minuter. Gångavstånd till pendeltåg i Stuvsta.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy