Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Åbäcksgatan 2A, Krokslätt, Mölndal
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 727 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik och luftig tvårumslägenhet med mycket centralt, naturnära och attraktivt läge

Välkommen in i en luftig hörnlägenhet med mycket centralt, naturnära och attraktivt läge. Denna unika tvåa som från början var en butik är nu istället en mycket trevlig lägenhet i fint skick och har bland annat generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och sociala ytor. I den här lägenheten lämnas inte något övrigt att önska för den som vill bo modernt, trots sitt lättillgängliga läge på bottenvåningen så har man väldigt begränsad insyn tack vare de höjda fönstren som släpper in mycket ljus.
Unik tvårummare om 53 kvadratmeter i utsökt skick med nivåskillnad och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Mycket centralt, naturnära och attraktivt belägen på Åbäcksgatan.

Krokslätt ligger vackert och centralt och är en mycket omtyckt och trivsam del av Mölndal som blir alltmer populär. Här bor du med Sahlgrenska, Krokslätts Torg och Safjället runt knuten och Centrala Göteborg, Mölndals Galleria och Skatås en enkel bussresa bort.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

53 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Åbäcksgatan 2A

Ort

Mölndal

Kommun

Mölndal

Lägenhetsnummer BRF

Å1002

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Haren i Krokslätt

Organisationsnummer

769614-9355

Allmän information

Bredband/TV/Telefoni: Tele 2 basutbud ingår

Brf bildades

2006

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2007 - Fjärrvärme
2009 - Renovering av badrum
2010/2015 - Målning fasad
2013/2016 - Ny ventilation
2013/2015 - Yttertak - översyn, målning, takplåt m.m
2017/2018 - Relining stammar
2017/2018 - Reparation källarväggar
2018/2019 - Fortsatt relining av 120 hushåll
2020 - Reparation källare

Övriga utrymmen i föreningen

De sex gemensamma tvättstugorna är belägna på Krokslättsgatan 3 B, Fredåsgatan 12 B, Fredåsgatan 14 A, Fredåsgatan 16 A, Fredåsgatan 18 C. Det finns även källarförråd, cykelrum, barnvagnsförråd och gemensamma grillplatser på gården för medlemmarna att nyttja.

Soprum av högsta klass gällande sophantering dvs kompost, miljöfarligt, glas, kartong, wellpapp, tidningar, plast, metall samt restavfall.

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

102

Byggnader

Byggår

1929

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 727 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-TV

Andel av månadsavgift

0.91193 %

Kommentar

Driftskostnaderna är schablonmässiga och kan variera

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

P-plats finns att hyra av Mölndals kommun i mån av plats på Fabriksgatans parkering. Parkeringshus i privat regi finns längre ner på Fredåsgatan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta